2013. augusztus 7., szerda

37. rész ~Erős vágyak (+18)~


Tumblr_mjz9aqlnf71s5euj9o1_500_large



Justin Bieber - Love me like you do


~ Jessica szemszöge ~

A napokban nagyon jól éreztem magam Justinnal. Suliban is ugyanúgy hülyültünk, mint otthon. Amikor Chris elment dolgozni, Justin mindig átjött és élveztük az életet. A bátyámmal leültem megbeszélni a dolgokat, mert ő úgy akarta. És arra jutottam, hogy elmondtam neki hol voltam, kivel és miért. Adott igazolást az iskolából lógott napért, de a szobafogságom még mindig áll. Megértette a dolgokat. Lehet azért, mert amit még mondtam neki, azon elgondolkodott.

"   - Írsz nekem igazolást? - néztem szemébe.
- Írjon az, akivel voltál. - rántott vállat. Már megint ezzel jön. Úgy se fogja belőlem kiszedni, hogy Justinnal voltam az angyalok városában.
- Ezt nem hiszem el! Meddig fogod ezt még játszani? - sóhajtottam.
- Míg el nem árulod, hogy kivel voltál és hol. Csak érdekel, mert a bátyád vagyok. - emelte fel a hangját. Megforgattam szemeimet, elnéztem, majd visszapillantottam, keresve tekintetét.
- Tényleg a bátyám vagy? Ismerlek, és ez ami vagy aki most vagy, az nem te vagy! Nem rég még normálisan beszélgettünk a problémáinkról, most meg... Gyerekes módon akarod belőlem kicsalni, hogy mi a fészkes fenét csináltam. - ráztam meg végül a fejem.
Szótlanul nézett félre, csakhogy kerülje a szemkontaktust. Nem tudott mit erre válaszolni, és láttam rajta, hogy elgondolkodik. Hallgatás - beleegyezés.
- Mentem, mert elkések. Ja, és hogy megnyugtassalak... - tettem kezemet vállára. - Nem fogok lógni a suliból, tegnap este pedig tanultam is. Na szia! Bátyus. - emeltem ki az utolsó szót, majd kiléptem a házból. "

Különben meg anyuék is nem sokára jönnek haza. Egy - másfél hét múlva körülbelül. Nemrég beszéltünk a testvéremmel velük laptopon. Videóhívás, ahol láthattuk őket.
Visszatérve a sulihoz, mindenki elvolt mindenkivel. Austin-t kicsit nyaggattam, hogy jöjjön oda a bandához, végül beadta a derekát. A srácok teljesen lefoglalták a haveromat. Olyannyira, hogy nem sok szót tudtam vele váltani. Ashleyvel mára jobban kijövünk, mint régen. És Ryannel rendkívül szeretik egymást. Ahogy mi is Justinnal. Tegnap négyen elmentünk plázázni. Mi lefárasztottuk a srácokat, ők meg már nem bírták. Barátnőmmel csak röhögtünk rajtuk. Aztán egyszer azt vettük észre, hogy nincsenek mellettünk. Addig gyors elmentünk ruhát venni Ashleyvel a mai nagy bulira. Nehogy meglássák a fiúk milyet vettünk. Amikor pedig végeztünk a vásárlással, elmentünk a mekihez, ahol megláttuk szeretett barátainkat. Már rég ették a második adagot.
Most épp internetezek, mivel 15:06 van. Bátyám még nem jött haza, de nem sokára betoppan. Miközben nézem a közösségi oldalakat, Duffyra is néha rápillantok. Bolond ez a kutya. A nappaliban ülök, a kanapén, ő meg előttem a szőnyegen hempereg. Ugrál összevissza, és magának ugat. Fel-le ugrik a kanapéra, valamikor képen nyal, amitől tiszta nyál leszek. Ez nem normális. Elmentek neki otthonról. Közben jókat nevetek rajta.
Miután meguntam az internetvilág böngészését, kikapcsoltam a laptopomat, s felvittem a szobámba. Mire visszaértem, Chris már csukta be az ajtót.
- Szia húgi! - puszilkodtunk.
- Helo bátyus! - mosolyogtam.
- Gyors összeszedem magam, aztán megyek is Johnhoz. - indult a lépcső felé.
- Rendben. - bólintottam. - És mikor jössz haza? - kíváncsiskodtam, csak hogy ne bukjak le a ma esti parti miatt.
- Szerintem vasárnap reggel, de lehet, hogy holnap késő délután már itthon vagyok. - nézett vissza rám.
- Jól van. - mosolyodtam el bájosan.
Elfordult és hágta is a lépcsőfokokat. Addig átmentem a konyhába. Töltöttem magamnak sprite-ot, mert kiszáradtam. Lassan két és fél órája nem ittam egy korty folyadékot. Pont ültem le a pulthoz, amikor pittyegett egyet az Iphone készülékem. Előttem volt, mert amíg összevissza mászkáltam az előbb, ide raktam le.
Üzenetem jött. Az sms feladója, Justin. Megnyitottam, majd nekivágtam mondatának.

Feladó: Justin 
Szia, Édesem! Fél nyolcra ott vagyok nálad. Puszi. :) 

Megszoktam, hogy Justin nem nagyon ír mosolygós fejet, vagy épp szívecskét.

Címzett: Justin 
Szia szívem! Rendben, ne késs! ;) 

Üzenet elküldve. Párszor megingok mikor bennem van az a tudat, és természetesen már ezzel élek, hogy Justin és én egy párt alkotunk. Ahogy visszagondolok az első napokra... Nevetnem kell. Viszont a szemeim olykor felcsillognak, mert volt olyan élményem vele. Például amikor összevesztem Ashleyvel, és elmentem sétálni, akkor vele futottam össze, akkor is kicsit vitáztunk, mert rám vágta az ajtót. És levitt a tengerpartra, ahol megnyugtatott, de volt mikor visszatért a perverz énje. Pontosan emlékszem amikor mondta, hogy velem lehet szórakozni, vagyis hogy jó. E szavak után mindig egy kisebb nyíl találja el a szívemet. Eddig Justin teljesen odaadó és törődő volt, csak az az öt százalék félelem bennem van. Mi van, ha kihasznál?
Bízom benne, teljes szívemből szeretem, s nem akarom, hogy ezt kihasználja.
Félretéve ezeket a gondolatokat, bátyámat szuggeráltam, ahogy igazgatja magán a ruhát előttem.
- Randira mész, tesó? - röhögtem.
- Lehet éjszaka összejön. - vigyorgott.
- De ravasz valaki. - nevettem fel.
- Így jó lesz? - lépett oda hozzám, én pedig felé fordultam a forgós székkel.
- Az illatod, amit öt méterről megérzek... Tökéletes! - vigyorom mellé felmutattam hüvelykujjamat.
- Humoros vagy, húgocskám. - veregette meg vállamat.
- Kösz, hogy így gondolod. - húztam szélesebb mosolyra a számat.
- Sokat segítettél. De most megyek, mert elkések. - lépett ki a konyhából.
- Várj már! - ugrottam le a székről, majd utána eredtem. - Ugye a parkba kimozdulhatok? - értem utol az előszobában. Kérdésemen felnevetett.
- Persze, de máshová már nem. - simított arcomra. Adott egy puszit fejem búbjára, s elköszönt. - Szia!
- Szia bátyuskám! - integettem.
Siettem megnézni az órát. 15:52-ön állt a mutató. Szóltam Duffynak, hogy hozza a pórázát, megyünk a parkba. Sikeresen öt perc után már úton voltunk. Jól esett ez a hűvös fuvallat, ami néha átjárta a házakat, kerteket, a környéket. A Nap még fent volt, hisz nem tél van, hogy már délután négykor sötétedik. Lassan nyári szünet. Várom már. A kikapcsolódást, a szórakozást, nem kell törődnöm a kötelességgel, és azt csinálok amit akarok. Betöltöm a tizennyolcat, ami azt jelenti, saját döntéseim lesznek. Magamért kell felelősséget vállalnom. Utána, ha letelik a nyár, jön egy újabb középiskolás év. Méghozzá az utolsó. Leteszem az érettségit, vizsgázok franciából, ezt követően pedig megyek tovább. Főiskola van tervben.
Apropó nyár. Kíváncsi vagyok, hogy Justinnal milyen lesz, mennyit leszünk együtt, milyen programokat szervezünk.
Hamar megjártuk a parkot a négylábú ebemmel. Siettünk haza, mivel nekem már készülődni kellett. Öt órára otthon is voltunk. Elláttam Duffyt, majd mentem a dolgomra. Lefürödtem. Hajat mostam. Miután kiszálltam a zuhanyzókabinból, magam köré csavartam egy törölközőt, és beszárítottam a hajamat. Átsétáltam a szobámba, ahol felkaptam a fehérneműmet. Vacilláltam, a rövidnadrág és a szoknya között. Ha félórán keresztül nem álltam a gardróbom előtt, s csak bámultam befelé, akkor hülye vagyok. Mondjuk így is, úgy is.
A döntésem egy fehér szoknya mellett állapodott meg. Eléggé lenge, az anyaga selymes. Hátulja konkrétan nincsen, két-két pánt fogja össze a ruhát két vállánál. Kivételesen kivasaltam a hajam, mert mindig hullámokat viszek bele. Sminkelésnél halványabb színeket használtam. Lágy barackszínű szemhéjfestéket raktam fel, majd szemhéjtussal feldobtam ezt. Alul a szemhéjamat kihúztam ezüstre. Szempilláimat áthúztam spirállal, ajkaimra csillogó szájfényt kentem, s kész is lettem. Felvettem egy kényelmes, fehér magassarkút, és némi kiegészítőt. Ahogy kész lettem, lesétáltam a konyhába, ahol a telefonom pihent. Elraktam a kék táskámba, azzal együtt költőpénzt, és még egy s mást. Amint kiléptem a konyhából, megcsörrent a vezetékes telefon. Startoltam is annak irányába, ami a nappaliban lévő kis asztalon helyezkedik el, eközben kopogtak is.
- Szabad! - kiabáltam.
Hirtelen felkaptam a telefonkagylót a fülemhez, nehogy letegye az illető.
- Szia Jessica! Mikor jöttök? - hallottam Ry hangját a vonalban. Épp válaszoltam volna, amikor ujjakat éreztem meg karomon, amik végigsiklottak kézfejemig. Egy leheletet a nyakamon, ezt követően egy lágy hangot.
- Szia, édesem! - hangja füleimet bársonyérintésként érte.
- Itt vagy? - kérdezett Ryan.
- Ja, persze! - ráztam meg fejem. A mögöttem álló fiú szorosan hozzám simult. Apró puszikat lehelt kulcscsontomra, nyakamra és állam vonalára, amitől kirázott a hideg, a számat pedig halk, jóleső sóhajok hagyták el. - Mit is kérdeztél? - suttogtam bele a telefonba. Közben fejemet hátradöntöttem.
- Azt, hogy mikor jöttök? Mondjuk a nyögéseid alapján nem hiszem, hogy ma este bulizni jönnétek. - nevetett fel a fiú.
- Dehogynem. Megy.. megyünk. - nyögtem ki.
- Aha, na jó szórakozást! - tette le nevetve. Letettem a telefont, majd hagytam, hogy Justin kényeztessen.
- Ahh.. Jus-tin. - megfogtam kezeit, s derekam köré húztam őket. Összekulcsoltam ujjainkat, így élveztem a pillanatot.
- Ki volt az? - csókolgatott.
- Ry-ryan.
- Mit mondott? - leállt, megvárta válaszomat, amit normálisan el tudtam mondani.
- Mivel hallotta a nyögéseimet, azt, hogy ma tuti nem megyünk bulizni. - vigyorogtam.
- Lehet, hogy úgy lesz. - röhögött.
Mélyen bámultunk egymás szemébe. Arcunkkal közelítettünk egymás felé. Rátapadtam Justin ajkaira. Nem bírtam tovább. Olyan hívogatóak. Húsos, édes ajkait vággyal csókoltam. Egy perc sem kellett, nyelvünk simogatták a másikét. Éreztem szerelmem csókján a szenvedélyt, erős vágyat, szeretetet. Szédítő, hogy így tudja éreztetni. Az őrületbe kerget ez a srác. Nem akartam elválni tőle, csak a magaménak akartam. Ebben a levegő sem számít, csakis Ő. Muszáj éreznem őt, mert megbolondulok. Csókunk a végére már vadabbra alakult. Még jobban elfajultunk volna, ha nem fulladtunk volna meg. Zihálva váltunk el egymástól. Homlokunknak támaszkodtunk, szemeink ragyogtak, mint a gyémántok. Észrevettem szerelmem két szemében a vágyat.
- Szeretlek. - pihegte Jus.
- Én is téged. - mosolyogtam.
- Gyönyörű vagy ma este.
- Csak ma este? - húztam fel szemöldököm.
- Nem, mindig gyönyörű vagy és voltál is. - kuncogott.
- Köszönöm. - pirultam el. - Te meg roppantul jól nézel ki, aranypofi. - vigyorogtam.
- Aranypofi? - nevetve vonta össze homlokát.
- Helyes. - kacagtam.
- Honnan tudtad, hogy fehérben leszek? - simogatta hátamat egyik kezével, másikkal derekamat ölelte.
- Megéreztem. - vontam vállat.
Justin tetőtől-talpig fehérben volt. Fehér nadrág, mély üleppel, fehér, V-kivágású felső és az elmaradhatatlan Supra cipő, amiben díszelgett egy kis arany. Haja szépen felzselézve, legszívesebben tönkretenném. De egyelőre még nem, mert megharagudna. Az illata, amitől helyben elájulok ugyanúgy érződik, mint eddig.
- Akkor indulhatunk, hölgyem? - lépett mellém Justin, karját feltartva.
- Természetesen, uram. - karoltam belé.
Elindultunk egy csodás éjszakára. Justin a fehér Ferrarival jött. Hamar beszálltunk, s már száguldottunk is. Nyolc óra előtt odaértünk a házibuliba, amit Oliverék csaptak. Kivételesen nem Jus-nál tartották meg a heti kikapcsolódást. Jelenleg Austin is hivatalos, kíváncsi vagyok hogy érzi magát.
Összefontuk barátommal az ujjainkat, majd célba vettük a nagy házat. Hatalmas. Szerintem még nagyobb, mint a mellettem sétáló Justiné. Mikor beértünk Oliver le is állított minket.
- Sziasztok! - ölelt meg minket. - Ryan azt mondta, hogy kettesben lesztek és nem fogtok jönni. - vigyorgott.
- Ki tudja még mi lesz az éjszaka folyamán. - nevetve rántott vállat Justin.
- Van elég szoba, szóval nyugodtan egymásévá tehetitek egymást. - csapta össze tenyerét a házigazda.
- Mit szólsz, Jessica? Kényelmes, puha ágyak vannak ám. - nézett rám a fiú, akit úgy szeretek.
- Na álljon meg a menet! Semmi olyan nem lesz, hogy mi itt Justinnal lefekszünk.
- De otthon igen. - csókolt arcon az említett.
- Az már senkire nem tartozik. - suttogva húzódtam el.
- Hát... akkor érezzétek jól magatokat! - pacsizott le a két fiú.
Odébb álltunk. Sok mindenkivel leálltunk beszélgetni. Páran mondták, hogy sokáig tartson a kapcsolatunk, aminek őszintén szólva, nagyon örülök. Kedvesek, hogy így támogatnak minket. Austinnal is összefutottunk, akiben már volt alkohol. De még tudott kommunikálni. Jelenleg Ashleyvel vagyunk és az idióta barátjával.
- A szerelmes gerlicék megjöttek! Volt egy kis kufircolás? - Ryan kijelentésére barátnőm felnevetett.
- De viccesek. Veletek ellentétben mi tudunk anélkül is élni. - jelentettem ki.
- Mi nem egy naposok, és aznap első éjszakások vagyunk, mint egyesek. - vágott vissza nekik JuJu.
- Nyugi már! Azért azt ne mondjátok, hogy nem kívánjátok egymást!
- Haver! Igyál már, mert nagyon pörögsz! - dőlt hátra a kanapén a mellettem lévő fiú.
- Tényleg. Hozok piát. - pattant fel Ry.
- Ez nagyon meghülyült. - nevetett Justin. Három perc múlva Ryan visszatért, kezében négy pohár pezsgővel.
- Igyunk a sze... - mondta volna tovább, de a haverja félbeszakította.
- Szerelemre! - tartottuk fel poharunkat.
- De én a szexre gondoltam. - vigyorodott el Ash pasija.
- Túl sokat gondolkodsz. Inkább cselekedj! - mondtam kacsintva.
Az est felpörgött. A zene jobban beindult, az emberek létszáma nőtt. Mindenki táncolt a zenére, ahogy mi is Justinnal. Pörgős szám volt, ezért átadtam magam a ritmusnak. Éreztem Justinon, hogy lelassul, s engem méreget. Kezeit végigsimította hátamon, egészen a ruha pántjáig. Lefelé kezdte húzni azokat.
- Justin! - szóltam rá.
- Csss... - tette mutatóujját számra. Azután ajkait tapasztotta rá. Vággyal csókolt. Kezei fenekemre vándoroltak, amibe belemarkolt. Felnyögtem, amitől ajkaim szétnyíltak, így nyelvét átdugta számba. Felkérte enyémet egy táncra, és azonnal felperdültek. Jó pár perc elteltével elváltunk egymástól. Justin a fülemhez hajolt.
- Kívánlak! - mondta, hogy halljam a hangos zenétől.
- Tiéd vagyok. - öleltem át nyakát.
Válaszként nevetett, s kezeit térdhajlatomra vezette. Felkapott, dereka köré csavartam lábaimat, ő pedig hátsómnál tartott meg. Eljutottunk az előszobáig, ahol kacagva tett le Justin.
- Menjünk hozzám! - döntött neki a falnak.
- Benne vagyok! - adtam csókot neki. - De ittasan akarsz vezetni?
- Csak egy kicsit ittam, nem nagy cucc.
- Rendben, de vigyázz az úton.
- Inkább rád vigyázok. - smárolt le.
Kimentünk a fehér luxusautóhoz, azzal a lendülettel ahogy beszálltunk, szélsebességgel hagytuk el a buli helyszínét. Amikor Justin házánál voltunk előrementem, és levettem a magassarkúm. Bevártam Justin-t.
- Gyere már! - mosolyogtam.
- Jövök szerelmem. - futott felém. Hirtelen felkapott, amikor odaért hozzám. Lábával belökte az ajtót, bentről is ugyanígy tett, csak éppenséggel becsukta. Ahogy lábaim földet értek, nekinyomott a falnak. Csókokkal lepte el nyakamat, államvonalát, végül ajkaimra tapadt. Egyik kezemet végigsimítottam tarkóján, fején, ahol belemarkoltam hajába. Ismét felkapott. Magabiztosan lépkedett fel a lépcsőn. Ügyelt arra, hogy ne essünk el, ne ejtsen el, és a csókunk ne szakadjon meg. Idővel felértünk a fiú szobájába. Ahol letett a szoba közepén. Elszakadtunk egymás ajkaitól. Justin zihálva ért hozzá ruhapántomhoz. Mielőtt elkezdte volna lehúzni, kérdőn rám nézett. Bólintottam, majd kezeihez nyúltam, s segítettem neki lehúzni ruhám pántját. Elengedtem kezeit. Hátranyúltam, ahol kikötöztem a masniba kötött anyagot. A ruha abban a pillanatban elengedett. Csakúgy lehullt rólam. Közelebb léptem a sráchoz, aki csillogó szemekkel bámulta testemet. Nyakába kapaszkodtam, azzal rátapadtam ajkaira. Hosszú csókcsata következett. Most nem Jus kezei vándoroltak, amik mellesleg a derekamon pihentek, hanem az enyémek. Pólója széléhez nyúltam. Felgyűrtem, közben kockás hasán simítottam végig. Az időt húzva, lassacskán vettem le róla, a végén ő bújt ki belőle, amit eldobott a szoba padlójára. Miután újabb smárba kezdtünk, hátrafelé nyomtam őt. Míg az ágyig nem értünk el, s rádőltünk. Vicces volt, ekkor fel is nevettünk.
Kezem nem nyugodott. Jus ágyéka felé vettem az irányt, belemarkoltam, amitől nyögött egy nagyot. Kuncogtam egy sort, majd felemelkedtem róla. A nadrágja gombjához nyúltam. Sikeresen kigomboltam. Megszabadítottam másik ruhadarabjától is. Mikor visszahajoltam egy csókért, Justin fordított a helyzetünkön, és én kerültem az irányítása alá. Óvatosan fölém mászott. Apró puszikkal halmozott el. Először a nyakamat, onnan lejjebb. Mellem között is járt ajka, ahonnan tovább haladt a hasamhoz. A bugyimnál megállt, majd visszacsúszott arcomhoz.
- Biztos szeretnéd?
- Minden vágyam. - csókoltam meg.
- Kérdezhetek valamit?
- Már kérdeztél. - röhögtem. Komolyan tekintett rám. - Jól van, kérdezz!
- Voltál már valakivel?
- Az igazat megvallva... - néztem félre. - Igen voltam, de nem akartalak ezzel megbántani.
- Hé! - nyúlt állam alá, ezzel maga felé fordította fejemet. - Egyáltalán nem bántasz meg ezzel. Ez a te dolgod. Csak gondoltam rákérdezek, mert annyira magabiztos vagy. - röhögött.
- Azért annyira nem. - pirultam el.
- Az se baj. - csókolt arcon.
Utána rendesen ráillesztette ajkait enyémekre. Kezeit hátamra vezette, ahol hirtelen kapcsolta ki a pántomat. Le is került rólam a fehérnemű felső darabja. Justin visszadöntött az ágyra. A nyakamhoz érintette fogait, bőrömet azok közé fogta és szívni kezdte. Számból egy kisebb nyögés hallatszott el. Ahogy végzett, én is megtettem e lépést. Justin ujjai bugyim szélébe helyezkedtek el. Lerántotta rólam az utolsó textilt, amit el is dobott a szobában valahová. Visszakúszott fölém, két kezével megtámaszkodott fejem mellett. Ismét csókot váltottunk. Agyam irányítására a fiú boxeréhez nyúltam, amit lassan kezdtem lehúzni. Ő megérezte, ezért el is vált tőlem. Hagyta, hogy megtegyem lépésemet. Így is lett. Lekaptam róla alsónadrágját.
Elővett az éjjeli szekrény fiókjából egy kis tasakot, majd felhelyezte a kellő helyre a benne lévő gumit. Végig ragyogó szemekkel figyeltem minden mozdulatát.
- Készen állsz? - vigyorodott el.
- Kezdhetjük. - adtam puszit ajkaira.
Justin nem váratott tovább. Abban a pillanatban belém hatolt, s megéreztem férfiasságát. Először lassan mozgott, amitől kicsit feszült volt a helyzet. Pár perc után gyorsított is a tempón szó nélkül. Nem kellett neki szólnom, hogy mit hogy, és milyen tempóban csináljon. Tette a maga idejében, és ez csodálatos volt.
- Eszméletlen gyönyörű vagy. - zihálta nehezen.
A lökések, mozgás miatt nem tudtam válaszolni, így megcsókoltam. A kisebb fájdalmat kezdte átvenni a gyönyörérzet. Nyögéseimet nem fojtottam vissza, hangosan nyilvánítottam ki. Justin férfias sóhajai se maradtak el. Kezeimmel rásimítottam hátára. Szép lassan vájtam bele puha bőrébe körmeimet. Amitől hirtelenjében felszisszent egy nagyot. Lábaimat dereka köré csavartam, így teljesen bennem volt. Justin nem habozott, vette a célzást. Gyorsabb tempóra váltott. Éreztem, hogy háta ívbe feszül. Isteni érzés volt vele lenni, tudni, hogy az övé vagyok.
- Jus.. -tiin. - nyögdécseltem nevét, amikor már lassan elmentem.
- Tarts ki! - mondta sóhajtva.
Két perc múlva ugyanarra a csodás érzésre jutottunk. Justin lefeküdt mellém. Zihálva adott még egy csókot, majd a mellkasára húzott. Éreztem, hogy egy kicsit izzadt, épp úgy mint én, de ez így volt rendjén. Csodás volt átérezni vele a gyönyört. Erre vártam két napja, de nem tehettük meg. Tudtam, hogy most el fog jönni ez a pillanat. És tessék! Átéltem. Ennél szebb öröm nem is kell.



Sziasztooook!!! ♥ Meghoztam a +18-as részt. :) Hogy tetszik? Remélem át lehet érezni, amit tudatni akartam veletek. Szerintem a következő részt tudom hozni a hétvégén, szóval készüljetek! :DDD 
Elnézést, hogy nem válaszoltam a komiban hagyott véleményekre, mentségemre szóljon, hogy elolvastam, és köszönöm a kedves szavakat, aranyosak vagytok. A zenéket beraktam, de még mindig lehet kérni! :D 
Ja, igen! Pont ezen a napon egy ilyen rész... Ma pontosan 4 hónapos a blog! El sem hiszem, hogy idáig jutottam, és még lesz több idő is, és rész is persze. Mindent köszönök nektek, ezer puszi minden kedves olvasómnak! ♥

11 megjegyzés:

  1. imádtam drága. Sikerült jól megírnod :) Imádom a kapcsolatukat és a blogot is. Siess a kövivel♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki :DD Köszönöm:) Aranyos vagy, hát azt nem hinném, hogy sietek♥

      Törlés
  2. Juuuj,de jó!Végre!Végre!Végre!Ez a Ryan mekkora arc...Imádom az összes szereplőt és a blogodat is!Siess a következő résszel! <3 : )
    Még egy kérdés:csere? http://nomattertheage.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujjj, nagyon köszönöm*.* Ryan xdd Nevetek rajta :DD Annak örülök, nagyon ari vagy! Összeszedem magam! ♥
      Raklak ki! :)

      Törlés
  3. valami isteni lett. nagyon jól írsz. siess a kövivel:)) puszi<33xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen :o Ennyire jó nem lett :o De azért nagyon köszönöm, hogy így gondolod :) Puszii <33

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Jesszus, el sem hiszem *o*

      Törlés
  5. Ááá imádom siess a kövivel!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ennyire tetszik! :') Megpróbálok igyekezni!<3

      Törlés
  6. Imádom nagyon jó :)) És siess a következő résszel :) Wáááááááááá imádoom xDd :D

    VálaszTörlés