2013. augusztus 15., csütörtök

#Helyzetjelentés



Sziasztok! :) Tudom ilyet még nem posztoltam, de most muszáj. Csak nem ülhettek tétlenül.
Szóval arról lenne szó, hogy kellene nekem egy kis idő. Nem tudom meddig, de most képtelen vagyok részt írni. Lelkileg össze vagyok törve, és másra nem tudok koncentrálni, csak a problémámra.
Nem akarok addig írni, míg kicsit le nem zajlik az ügy. Nem akarlak titeket egy rossz résszel meggazdagítani. Apropó! Ha már itt járunk, akkor megköszönöm azt a sok imádom-ot, a nagyon jó-t, és persze egy-egy a többire. Nem mindenkinek tetszhet, ezt megértem.
A Következő részről annyit, hogy lesz egy jó nagy csalódás Jessica részéről. Justin olyat fog tenni, vagyis nem önszántából, hanem kényszerítik. Lehet, hogy meglepetésként fog érni az, hogy váratlanul felrakom a részt. Mivel már egy pár napja folyik a problémám. És nem tudtam mit tegyek... Írjak egy fájdalmas részt? Amibe a problémáimnak az érzései vannak benne? Az elég rossz lett volna, úgy érzem.
Gondoltam rátok, azt nem mondom, hogy nem. Egész végig törtem a fejem. De nem tudtam tétlenül maradni. Muszáj most ezt megosztanom veletek.
Tudom, hogy ígértem a hétvégi részt. Úgyis lett volna, ha nem jött volna közbe ez a hatalmas nagy összeomlásom. Zokogtam, nem ettem és még sok minden más. Az agyam kattogott.
Szóval elnézéseteket kérem előre is, főleg, hogy csütörtökön értesítelek titeket, de hát gépnél is alig voltam. Nem volt kedvem ideülni se. Zenét se hallgattam, főleg Justin-t, amit tegnap már félig bepótoltam, viszont ez így nem helyzet.
A lényeg: Határozatlan ideig nem leszek. Úgymond szünetel a blog. Ezért ne haragudjatok rám. :(
Szeretlek titeket, és ha visszatérek, akkor bepótolok mindent. Mindent. Az eddigi elmaradottakat. Sajnálom. Emiatt ne engem hibáztassatok légyszíves, nem tehetek róla, hogy a környezetemben tönkretettek.♥
U.i.: A cseréket most kirakom, chaten lehet írni, nem tudom válaszolok-e, de ha fel-felnézek esetleg, akkor intézkedek a cseréknél. :)
+ A BLOGOSOK nézzék meg a *Díjak menüpontot! A Frisseknél találhattok díjakat, amiket nektek szántam. :)
#Megértéseteket köszönöm! #Sok puszi minden kedves olvasómnak, imádlak titeket! ♥

2 megjegyzés:

  1. <3 siess vissza ha kell segíteni akkor csak írj facen puszi Orsi

    VálaszTörlés
  2. Mindig támogatunk drága és itt leszünk amikor csak kell. Nagyon szeretlek, de ezt te is tudod. A lényeg, hogy egy kis örömöd is legyen: http://imafraidtojustin.blogspot.hu/p/dijak.html díj nálam!

    VálaszTörlés