2013. október 13., vasárnap

39. rész ~ Megcsalás, avagy nem?Író:

Jessica mikor meglátta a barátját, Justint, aki egy másik lánnyal ölelkezett, a félelem urrá lett rajta. Miszerint megcsalta őt a szerelme. Eddig is egy kicsit tartott a dologtól, mert tudta, és tudja is, hogy milyen a fiú. De ezalatt a pár nap alatt meggyőzödött arról, hogy megváltozott. Talán az érzései csalódtak? Lehet, ha már így rohant volna el onnan.
Viszont Justin mikor meglátta Jessica-t, egyből utána szaladt, s elkapta a lányt kezénél fogva. Justin tudta, hogy nem tett semmi olyat, ami a megcsalás körébe tartozik. Szereti Jessica-t, épp ezért futott utána. Nem hagyta elmenni hamis csalódásokkal.
Aki mindezt végignézte, egy ismerős lány volt az. Az ajtóban állt mosolyogva. Gondolta: Ha már egy szimpla öleléstől féltékeny Jessica, akkor hamar szét fognak menni Justinnal. 
Sidneynek csak egy álca volt mindvégig a kedvesség? Valójában szerelmes Justinba. Meg akarta szerezni a srácot, de ő már beleszeretett egy másik lányba. Sidney azt hitte egy idő együttlét után Justin is beleszeret. Viszont ez nem így történt. Most, hogy kapott egy feladatot, aminek a lényege Justin és Jessica szétszedése, van alkalma megszerezni Jus szívét. Amikor beszélgettek, hogy van kilátásban egy fiú, akivel találkozott Sidney, azt is csak hazudta, mert nem merte bevallani, hogy Justint szereti. Félt a viszonzatlan szerelemtől, hiszen Justin is akkor áradozott Jessicaról, hogy mennyire tetszik neki.


Justin szemszöge: 

Mikor megláttam Jessica-t az ajtóban, miközben öleltem Sidney-t, már ott sem volt. Hirtelen könnybe lábadtak a szemei, és elfutott volna, ha... Ha nem rohanok utána, s keze után nem nyúlok. Most biztos azt gondolja lefeküdtem a szökeséggel. Pedig nem volt semmi közöttünk, még három puszi sem. Csak egy szimpla ölelés, azt is Sid kérvényezte. Ahogy visszarántottam, mélyen a szemeimbe nézett. Arca vizes volt a sós cseppektől, amik szabad útjukra törtek egy félreértés miatt. Kezeimmel arcához nyúltam, és letöröltem azon ékeskedő könnycseppjeit. Egy pillanatra elkapta tekintetét rólam a lány. Amikor hallottam egy hangot hátam mögül, tudtam miért. - Én azt hiszem nem zavarok. Sziasztok! - ment el Sidney. - Szia! - köszöntem el. Visszanéztem barátnőmre, aki már-már gyilkos pillantásokat vetett a távolodó lányra. Elröhögtem magam arckifejezésén, nem bírtam nem előtörni nevetésemmel. - Látom jól szórakoztál, hogy most is nevetséges a szituáció. - kapta felém fejét. Egyet hátrébb is lépett, kezeit ölbe tette. Úgy szuggerált. - Jessica - komolyodtam meg. - Mi van? Ilyenkor már nem vicces semmi, mi? - vágta fejemhez. - Figyelj! Én... - kezdtem bele, de közbe vágott. - Most jön magyarázkodásod, ami nem érdekel, és te sem - indult újra el. - Héj, héj, héj! - mentem utána, ismét. Derekánál fogva megállítottam. Átöleltem, majd füléhez férkőztem ajkaimmal. - Nem hagylak elmenni. Hangomtól megrezzent teste. Vagy inkább a leheletemtől. Váratlanul felkaptam a kezembe. E cselekedetemre, mint az esetek 95%-ban nem számítanak rá a lányok, úgy kb. mindenkinél. Emiatt felsikított, és gyorsan a nyakam után kapott, hogy ne essen le.
- Nyugi, nem ejtelek le - vigyorogtam. - Ezt vehetem egy elrablásnak is - nézett fel rám. - Akkor miután elraboltalak, jöhet egy kis szórakozás az ágyban - kacsintottam rá. - Most akkor megerőszakolsz? - kérdezte, miközben letettem a kanapéra a nappaliban. - Ha te is szeretnéd, az már nem megerőszakolás - ültem le mellé. - Honnan veszed, hogy szeretném? - Mert nem tudsz ellenállni - nevettem fel. - Na igen! Én nem te vagyok - forgatta meg szemeit. - Akkor bizonyíts! - rántottam vállat. - Mit és minek? - húzta fel szemöldökeit. - Ha elengeded magad, s hagyod, hogy kényeztesselek, és ha látom rajtad, hogy nem szeretnéd, akkor bizonyítottál. - Mi van Bieber? Kanos vagy? - nézett le férfiasságomra. - Talán - nevettem. - Jézus - röhögött ő is. Láttam, hogy miután abbahagyta a nevetést, megint intim részem felé tekint. - Ennyire megtetszett? - vigyorom még szélesebb lett. Elvörösödött, majd kínjában is elnevette magát. Hihetetlen mennyire aranyos volt. Láttam az arcán a sírás nyomait. Mikor észrevettem, mosolyom lehervadt arcomról. Nem szeretném, ha sírna miattam. Nem akarok fájdalmat okozni neki. Közelebb ültem hozzá, és álla alá nyúltam. Lassan közelítettem felé. Ajkait épp hogy elértem, mikor eltolt magától. Arcára megint kiült a szomorúság. Szemeivel a földet pásztázta. - Jessica! - szólítottam a nevén. - Justin. Ha ezt tudom, hogy más lányokkal is kavarsz, nem jövök össze veled - bámult rám csodálatos, barna szemeivel. - Nem volt közöttünk semmi. Csak barátok vagyunk, és tanácsra volt szüksége, azért jött ide. Jó ha 15 percet volt itt. -Biztos? - kérdezte kislányos, gyermeteg hangján. - Igen. Téged szeretlek - mosolyogtam. Nem adott választ, csak megölelt. Ott öleltük egymást percekig. Mikor elváltunk, akkor az ölembe húztam, és figyeltem a lány arcát. Kezeivel játszadozott, azt nézte. El volt merengve a gondolataiban. Ki szeretném engesztelni, de nem tudom mivel. Fogalmam sincs ilyenkor mit csináljak.
- Ne durcizz már! Hallod? - simítottam rá orcájára.
- Justin - kapta rám tekintetét. - Csókolj meg!
Kijelentésén hatalmas nagy vigyor ült ki arcomra. Ekkor végigfutott a gondolataimban az, amikor részegen mondta ezt. Nem tétováztam, lassan ajkaimat övéire illesztettem. Először játszottam velük, majd csókunk egy idő után szenvedéllyé forrt. Ha most azt mondanám, hogy megelégeltük egymást, hazudnék. Oxigénhez jutva váltunk el. Szemeimet nem vettem le Jessicaról. Arca a boldogságot tükrözte, legalábbis azt láttam rajta. Egy pillantás, s máris egy mosolyt lehetett látni rajta.
- Mindjárt jövök - állt fel.
- Oké - mondtam.


Jessica szemszöge:

Miután Justin szenvedélyes csókot lejtett velem, ki akartam jönni a friss levegőre. Most itt vagyok kint a ház előtt, és a gondolatok cikáznak fejemben. Lehet kicsit túlreagáltam ezt a megcsalás dolgot. Hiszen annyiszor elmondta, hogy szeret. Csak az a baj, hogy nagyon hamar urrá lett rajtam a félelem. Nem tudom mi tévő legyek. Megcsörgetem Ashley-t, hátha már ráér, és tudok vele beszélni.
- Szia Ashley! - köszöntem neki gyorsan.
- Szia Jessica! Valami baj van? - kérdezte meglepetten.
- Otthon vagy?
- Igen - felelte.
- Akkor nemsokára ott vagyok.
- De nem Justinnal csináljátok a közös projektet?
- Nem, de majd elmondom miért - hadartam el.
- Rendben, akkor várlak. Szia!
- Szia! - tettem le.
Visszafordultam, s bementem a házba. Justint sehol sem láttam. A nappaliban nem volt, ezért átmentem a konyhába. Amint beléptem a szintén nem kicsi helyiségbe, hallottam egy pityegést. Annak irányába kaptam a fejemet. A telefon képernyője világított, közben rezgett is a készülék. Közelebb mentem ahhoz. Láttam, hogy jött egy üzenet, ami egyből ki volt dobva. Egy szőke lány képe volt a kis négyzetbe.

Feladó: Sidney
Justin! Ugye nem mondtad el neki? Mert nem tudhatja meg.

Mit nem tudhatok meg? Ahogy az üzenet végére értem, tudtam, hogy az a csaj, akit ölelgetett Justin. Biztos, hogy viszonya van vele. Tudtam. Az érzéseim soha nem csalnak.
Megfordultam, és kirohantam. Bementem a nappaliba a táskámért, felkaptam a vállamra, ekkor jelent meg Justin.
- Valami baj van? - kérdezte.
- Nincs semmi - mentem el mellette.
- Jessica - kapott kezem után.
- Hagyjál békén! - kiabáltam, majd becsapva az ajtót hagytam ott.Sziasztok! Amint ígértem, megérkezett a rész. Igyekeztem izgalmasra megírni, és csavarokkal. Hát csak bízni tudok benne, hogy elnyeri a tetszéseteket. 
Köszönöm a kommenteket, nagyon aranyosak voltatok, hogy ennyi kihagyás után is írtatok nekem. Hálás vagyok! Persze a szavazásoknak is nagyon de nagyon örültem. 
A következő rész megint hétvégére várható. Ennyi futja az időmből. :) <3

Sok puszi, és további szép napot minden kedves olvasómnak!


5 megjegyzés:

 1. Nagyon jo lett...Imadom♥ Koviiit :)) *---* ♥

  VálaszTörlés
 2. de rosszul érzem magam hogy csak most írok...amúgy telón már elolvastam csak azt hittem már írtam komit.de nem.
  Viszont wáááááááááááá...nagyon-nagyon wááá :DD *w*
  Puszi :*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó...csak már lehetne a kövi imádom az összeset :DDD

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik a blogod, kb. 3 nap alatt elolvastam az egészet 2-szer<3
  Nem tudom, folytatod? Mert már rég nem tennél részt, és bevallom elvonási tüneteim vannak:o :DD Kérlek, folytasd, nagyom imádom a blogod:)<3

  VálaszTörlés