2013. május 2., csütörtök

14. rész ~Kis csavar~

~ Jessica szemszöge ~

A mosdóba menve sok ember utánam nézett. Nem sok idő kellett, mire megtaláltam a keresett helyiséget. Bementem, de rosszul tettem. Egy láthatólag szerelmes pár falta egymást. Smároltak. Méghozzá elég durván. Azt hittem már az erotikus hangok alapján, hogy itt csinálják. Bár ha gondolkodunk, csak egy kicsit is, akkor következtetni lehet. Ha nem nyitok be, mert úgy érzem nincs semmi dolgom a mosdóban, akkor biztos tovább csinálják.
Ebben a helyzetben kényelmetlenül éreztem magam. Látszólag ők is, de csak addig a percig, amíg beléptem és kicsit megtorpantam. Utána folytatták tovább.
Odamentem a csaphoz, kicsit lehűtöttem magam. Nagyon sokan vannak. Ilyenkor melegem lesz, és kicsit idegessé válok. Persze most azon is felkaptam a vizet, hogy Ashley szemkontaktust került. Utána lenyugodtam, mikor bocsánatot kért. Legszívesebben átöleltem volna, de ezt nem tehettem, mert nem tudja mit jelent igazán a kapcsolatunk. El kell neki mondanom, ahogy anya tanácsolta. Utána jobban fogja értékelni, s különben is.. Kíváncsi vagyok, mit szól majd a kis tervemhez, amit nem sokára végre hajtok.
Eszmefuttatásomat a nyögések zavarták. Idegesítő volt, nagyon. Úgy éreztem be kell szóljak. Cselekedtem. Feléjük fordultam, ölbe tett kézzel bámultam őket.
- Legalább gumit használjatok, ha már itt csináljátok! - azzal egy kört írtam le, és kimentem.
Nincs ellenvetésem, de legalább ne olyan helyen csinálják, ahová mindenki benyit.
Visszasétáltam a nagy helyiségre, ami a nappali akart lenni. Már javában ment a zene, amikor a tömegben valakinek nekimentem. Persze, csak én lehetek ilyen béna. De ezt el kell nézni. Rengetegen vannak ebben a házibuliban.
- Jaj, elnézést! - mondtam az idegennek. Mentem tovább.
- Semmi baj, Jessica. - hangja hallatára rögvest megfordultam.
- Brandon? Szia! - öleltem meg.
- Szia Jessi! Hiányoztál. - karolt át.

~ Justin szemszöge ~

Miközben táncoltam a zenepultnál a tömeget figyeltem. Látókörömben Jessica tűnt fel. Pont egy srácot ölelt meg. Azt hiszem gyakran kéne hátrafelé néznem. Most ezt meg is tettem.
A szőkés hajú csaj mosolyával, és magával találtam szembe magam. Nem gondoltam volna, hogy itt lesz.
Láttán mégis vigyor ült ki arcomon.
- Szia Justi! - köszönt hangosan. Hangja nem változott. Olyan, mint régen.
- Szia cicu! - üdvözöltem.
Megakartam arcát puszilni, de ekkor fogságba ejtette ajkaimat. Gyorsan kapta el az alkalmat. Éreztem vágyban égő csókját. Déjá vu érzésem támadt. Kezeimet megfogta övéivel, és összekulcsolta őket.
- Isteni vagy még mindig. - muszáj volt szóvá tennem.
- Ez nálad sem változott. - mosolygott Carter.
- Ráérsz? - kérdezte.
- Persze. - vigyorogtam. Ő nem szólt semmit csak ment, és húzott maga után.

Carter egy olyan lány, akivel a múltamat éltem. Ha lehet ezt mondani. Nagyon szép lány, tud kedves is lenni, és fiúk közül választhat bőven. Sok mindenkivel kavar egyszerre. Amikor együtt voltunk, akkor is így ment. Nálam sem volt másképp. Én ugyanúgy voltam más lányokkal. A mi kapcsolatunk olyan volt, hogy se veled, se nélküled. Mindenki tudott rólunk. Ezek során tudtuk egymás dolgait, hogy mással is kavarunk, és nem zavarta semelyikőnket. Talán így volt rendjén.
Hiába voltak mások, mindig egymást éreztük a legjobbnak. Leginkább az igényeink kielégítésére jártunk. Ha valami bajunk volt, idegesek, szomorúak, feszültek, boldogok, őrültek voltunk, csak csináltuk. Sok időt töltöttünk együtt, nemcsak olyan téren, hanem suliban is, azonkívül is.
Most jöhet az a kérdés, honnan ismerem, és milyen suli, ha ez a lány nem is jár ebbe az iskolába?
Egyszerű. Pár napja jöttem át a mostani gimibe. A régiből kirúgtak. Sok mindent elkövettem, és a vége ez lett. Nem igazán bántam meg, mert volt jó pár irritáló ember számomra.
Itt jártunk Carterrel. Egy hosszú ideig. Nem volt olyan szerelmi kapcsolat. A végére, amikor már szakítottunk, számtalanszor veszekedtünk. Már ő is idegesített. Akárhova mentem, ott volt. Nem tudtam sehogy se elkerülni.
Miután végleg eljöttem, nem találkoztunk azóta egyszer sem. Örültem neki, mert nem keveredtem konfliktusba vele. Nem akartam látni.
Most, hogy felbukkant a bulimon örülök neki. Igaz nem számítottam rá, de valahogy jó érzés töltött el amikor megláttam. Ha szakítottunk, és veszekedtünk is, annak ellenére jó őt látni. Egy kis idő kellett, hogy ne lássuk egymást.

Bridget Collins

Végig fogta a kezem, nem engedett el. Átmentünk a tömegen, végig fel a lépcsőn, és az emeleten be egy szobába. Az ajtót becsukta, és rögtön letámadott. Vadul kezdett csókolni. Először az ajkaimra tapadt rá, majd államra, onnan pedig a nyakamra tévedt. Kezeivel felsőmet markolászta, amin keresztül a bőrömig hatolt. Kicsit felszisszentem.
- Carter! - szóltam rá. - Carter. Ne tedd! - emeltem fel hangom.
- Justin. Tudom, hogy te is akarod! - súgta fülembe. Kezeit nyakamba tette, s kockás felsőmet kezdte lehúzni.
- Nem. Fejezd be, Carter! - állítottam meg karját.
- Na, bébi! - könyörgött.
- Nem. Nem tehetjük meg. Külön utakon vagyunk, szakítottunk már. - vezetett lassan az ágy felé.
- Az nem azt jelenti, hogy nem szórakozhatunk egy kicsit. - ledöntött a puha ágyra. Rám mászott, a csípőmre ült, és úgy szorított le. Újra csókolni kezdett. Érintése pólóm alatt volt. Tudta mi a gyenge pontom, ezért nem tudtam ellenállni. Belementem. Akár mennyire nem akartam.
560558_158053074347543_874776665_n_large
- Kívánlak Justin! - suttogott.
Azt hiszem kitaláltam valamit. Elkezdtem simogatni a lábát. Feljebb, feljebb, a fenekénél megálltam, és belemarkoltam vadul. Magam felé húztam. Eközben csókoltuk egymást, ezért ő gyorsabban vette a levegőt. Rátértem derekára, tudtam, hogy itt már elengedi magát, így átfordítottam, és én kerültem felülre. Befejeztem smárolásunkat, s füléhez hajoltam.
- Tudok neked nemet mondani. És hogyha én nemet mondok, az úgy is van. - ellöktem magam tőle. Leszálltam az ágyról, megigazítottam magamon a ruhámat. Beletúrtam hajamba.
- Megfogod még bánni. - nézett rám.
- Nem, dehogy. - nevettem fel cinikusan - Különben meg.. van más lány a világon, nem csak te!
- Hah, ezt is mondhatom. Van más jó pasi a világon, és jobbak, mint te! - állt fel.
- Akkor mért nem hozzájuk mész? Miért engem találtál meg? - csak figyelt - Hűtsd le magad, cica! - röhögve léptem ki az ajtón, majd magam után becsukva elindultam vissza.

~ Jessica szemszöge ~

- Gyere, menjünk! - indultam megkeresni vele a konyhát.
- Rendben. - mondta.
Pár perc elteltével, de megtaláltuk a konyhát, ahol nem voltak oly sokan. Kerestünk pezsgőt, és öntöttünk magunknak.
- Hogy vagy? - érdeklődött Brandon.
- Köszönöm, jól. Te? - kérdeztem vissza.
- Jól, köszi. Még mindig gyönyörű vagy. - mosolygott.
- Oh, köszönöm. - pirultam el. - Te meg még mindig aranyos vagy és helyes.
- Még mindig? - vigyorgott.
- Jaj Brandon! Régen is az voltál, és akkor is mondtam.
- És én is.
- Igen, mindig az agyamra mentél, hogy állandóan mondtad. Szép vagy, gyönyörű stb.
- Nem hazudtam, most se teszem. - kortyolt egyet az italból.
- Hiányoztál már. Azt hittem sose látlak. - mosolyogtam.
- Te is hiányoztál nekem. Én tudtam, hogy még találkozunk. - szintén görbült felfelé a szája. - Austinnal mi van? Gondolom még mindig olyan bolondok vagytok, mint régen.
- Jól van. Őrült, mint mindig. És igen, bolondok vagyunk. - kuncogtam.
- Hülye. Mondd majd meg neki, hogy beszélünk. - nevetett.
- Oké, főleg, ha megadod a telefonszámod.
- Persze, neked bármit. - számot cseréltünk, még egy kicsit elbeszélgettünk, majd visszamentünk a buliba, ahol elhagytuk egymást. Senki ismerős nem volt, nyilván, hogy nem suliból hívtak meg embereket.

Ja, elnézést! Brandon a régi szerelmem. Nagyon szerettük egymást. 15 éves voltam, amikor vele jártam. Boldogok voltunk, nem bírtunk ki egymás nélkül egy percet sem. Ami azt jelenti, vele vesztettem el. Mint már mondtam, nagyon szerelmesek voltunk, imádtuk a másikat, és ez nem maradhatott ki. Nem bántam meg, sőt örültem, hogy ő volt az első.
Akkor még idejárt gimibe, majd később elköltöztek, és szakítottunk. Nem nagyon bírtam feldolgozni, de véget ért. Azóta erősebb vagyok. És olyasvalakit keresek magam mellé, aki igazán szeret. Ahogy ő tette. Amikor megláttam, hogy itt van, belülről újra átéltem a pillanatot, amit vele átéltem. Csodás érzés. Azt hittem soha nem látom, de azt mondta, hogy nem messze lakik, csak egy órányira, így valamikor összefuthatunk. Majd kiderül mi lesz ebből.

Mentem a tömegben, végig kifelé. Láttam, hogy ott is sok ember van, így kitipegtem. Ahogy kiértem, csak ámultam-bámultam. Ez egyszerűen gyönyörű.
Nem mintha a mi házunk ne lett volna szép, de ez túltett rajta. Kiléptem az ajtón, s néztem ahogy a sok ember pancsol a medencében. Melyik kertnél nincs medence?
Szép volt, nagyon. Kifelé jövet észrevettem egy gitárt a sarokban. Kigondoltam valamit.
Ámulásomban valaki testét éreztem hátulról.
- Fürdesz egyet? - kérdezte Justin.
- Nem, köszi. - röhögtem.
- Majd fogsz. - vigyorodott el.
- Ne legyél ennyire seggfej! - mondtam neki.
- Nem leszek, nyugi. - kuncogott.
Épp kiszúrtam Ryan-t és Ashley-t, és jó pár embert akik jöttek kifelé. Ez pont kapóra jön.
- Pillanat. - szedtem le Justin karjait derekamról, majd befelé mentem. Odamentem a pulthoz, és megkértem Oliver-t.
- Segítenél nekem? - tértem a lényegre.
- Mondjad csajszi! - válaszolt. Elmondtam neki a tervemet. Gyors megfogtam a gitárt, amit a kezembe nyomott, és elindultam kifelé, a medencéhez. Ahol már mindenki ott volt. Pont jó alkalom.

Bocsánat, hogy késő este hoztam, ez engem is zavar. Csak nagyon fáj a kezem, és alig tudok így pötyögni, és lassan megy. Köszönöm, hogy vannak olvasóim, imádlak titeket, ezer puszi.<3 Sietek a következő résszel, már én is nagyon várom, hogy fent legyen, és olvasni tudjátok. :) Utoljára szeretnék megosztani egy blogot, ami nagyon jó. Olvassátok! :) http://amy-and-justin.blogspot.hu/ 


8 megjegyzés:

  1. nagyon joo lett kiváncsi vagyok a tervre siess<3

    VálaszTörlés
  2. jó lett, és köszi, hogy megosztottad a blogomat.:$

    VálaszTörlés
  3. Áhh. Egyszerűen imádom. Nagyon jó blog és az írásod is sokat fejlődött. Tetszik a sejtelmesség és most már rájöttem milyen idegesíto, amikor én is így írok.
    Sok puszi:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhhh, ahogy én is a tieidet. :D Oh, az csak jó lehet. :) Hehe, igen :D Puszii.:)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett és van egy díjad is Link: http://my-dream-zaynmalik.blogspot.hu/ Saját blogom! :)
    Siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm.:) Uramisten, köszönöm szépen nagyon *-* Fent van :)

      Törlés