2013. május 4., szombat

15. rész ~Szórakozás~

Felkaptam magamra a gitárt a kezembe tartottam. Oliver adott egy kisebb füles mikrofont. Mivel sokan vannak, úgy döntöttünk mikrofonba fogok énekelni, nem szégyellem. Felvállalom.
Izgatottan, de kész voltam. Lépkedtem ki, és játszani kezdtem. Bentről láttam az értetlen fejeket. Hirtelen elhalkul a zene, és helyette gitárszó csendül fel. Szép lassan és biztosan léptem át az ajtón. Minden tekintet rám szegeződött. Körülnéztem, s lestem az emberek kíváncsiskodó arckifejezését. Jó érzés volt kiállni. Megálltam a medence szélén egy bizonyos helyen, ahol mindenki látott, s egyre csak azt vettem észre, hogy körbeállnak. Aztán leültem egy napozóágyra, hogy könnyebben menjen a gitározás.
A legjobban a banda tűnt ki. Justin és Ryan elől, a többi fiú mögöttük, köztük már Oliver is. A legfontosabb ember pedig, a barátja mellett kézen fogva. Ashley személyében, akinek a dal szól. 
Belekezdtem a dalba. Énekeltem, közben gitároztam. True Friend-et választottam, úgy gondoltam ez most jó alkalom arra, hogy előadjam.

Large

Barátnőm arcán meglepődöttség, meghatódottság, szeretet, gyengédség látszott. Ezek mellé még más érzelem, amit más nem tud felfedezni, csak én. A dalt énekelve mindig ránéztem, éreztetve, hogy neki küldöm a számot. Éreztetni akartam ezzel a barátságunkat. Mennyit jelent, és hogy nekem mindig szükségem van rá. Bármi történjék, mi egymás mellett leszünk. Sok-sok éve barátnők vagyunk, ha most nem lenne, hiányozna valami a szívemből. A szeretete. Az hogy bármi hülyeséget mond, ő akkor is szeret és mellettem van.
Ashley mellett álló fiú, Ryan szorította barátnője kezét. Nagyon aranyosak együtt. Rájöttem. Ha tovább csinálom a drámát, akkor ők szétmennek, a boldogságuk eltűnik. Azzal együtt az enyém is.
A dallam végére érve, mindenki tapsolt és örvendezett. Ránéztem Justinra, aki mosolygott rám, mint egy jó fiú. Annyiból már ismertem, hogy nem az. Egy pillanatra elnéztem, s letettem magam mellé a gitárt.
- Szeretlek Ashley Florence! - álltam fel.
A szőke hajú lány síró szemekkel támadott le. Szorosan ölelt, a vállamon sírt továbbra.
- Imádlak Jessica Moore! Ne haragudj! - szipogott. A tömegtől hallottunk egy 'ó-t'. Majd tovább folytatódott a buli. Oliver-t a láthatáron nem láttam, szóval biztos ő ment elindítani a zenét. Az emberek ugráltak bele a medencébe. Ittak, ökörködtek, a szerelmesek pedig falták egymást. De nem úgy, mint amit a mosdóban fedeztem fel. Jut eszembe, ki is rázott a hideg. Azóta hányan nyithattak be. Belegondolni, hogy ott csinálták, vagy még mindig tart, és bejárkálnak, de ők tudomást se vesznek az emberekről.
Ashley félrehívott beszélgetni. Leültünk egy kanapéra, közben ittunk. Azért vagyunk itt, hogy igyunk, táncoljunk, jól érezzük magunkat.
- Köszönöm a dalt, és hogy vagy nekem. - ölelt meg.
- Szívesen. Én köszönöm, hogy te vagy nekem. - karoltam át. Elengedtük egymást, s koccintottunk. Nem sokkal később felszólaltak mellettünk. Mondhatni, előttünk.
- Nélkülünk koccintotok? - kérdezte vigyorogva Ryan.
- Nincs megtiltva. - mondtam.
Mindketten leültek mellénk. Ry a csodálatos szőke mellé, Justin meg mellém. 
- Ha már itt tartunk, akkor az sincs megtiltva, hogy a tiedből igyak. - szólt nekem Jus.
- Mi van, ha mégis? - húztam el a poharat.
- Képes lennél szomjan hagyni? - csókolgatta arcomat. Azután rátért ajkaimra, s megnyalta felső ajkamat. Kissé meglepődtem, és megdermedtem. De nem hagytam magam. Ha szórakozást akar, megkapja. Múltkor azt mondta, biztos most is csak játszadozik. 
A poharamat még mindig távol tartottam tőle, így nem tudott hozzájutni. Lassan közeledtem arca felé, majd amikor milliméterek választottak el minket ajkainktól, felemeltem az italt észrevétlenül, ráöntöttem egy kicsit a nyakára, és csókolni kezdtem azt a bőrfelületet. Utána nyaltam az alkoholt nyakáról. Lassan, élvezettel csináltam.
Szemmel láthatóan Justin élvezte a helyzetet. Kisebb nyögéseket hangoztatott el, mellé mosolya virított arcán. Csak röhögtem magamban. Nem szabad kívül mutatnom, mert elcseszném a kis "játékot".
Észrevettem, hogy mellettünk a szerelmespár smároltak, mint a többiek. Persze akik párban voltak.
Feltűnt, hogy mi nem is járunk, és mégis elvagyunk.
Mire teljesen belejöttem, kezeimet a szórakozótársam pólója alá csúsztattam. Lábaimat átemeltem az övéin, így ráültem és hevesen puszilgattam arcát, állát, nyakát. Éreztem, hogy az ő kezei a derekamra tévedtek, s lecsúsztatta azokat fenekemre.
- Héj, Justin! - szólt egy hang.
- Ahj. - nyögött fel Jus. Nem szálltam le róla, hanem az ölébe maradtam, s oldalasan ültem.
- Szóval.. akkor mi legyen? - nézett rám és Ashleyre Ryan.
- Hát.. - mondta Justin. Barátnőm is barátja ölébe ült, de egyikőnk se tudta mire gondolnak. A fiú akinek a lábain pihentem, háromig számolt ujjaival. Megvolt a három. Mindkettőnket felkaptak a kezükbe, az irányt kifelé vették, és futni kezdtek. Egészen a medencéig, majd beleugrottak velünk együtt. A vízben már nem volt senki, gondolom ezt az alkalmat várták.
Feljöttem a víz alól, mire rajtam kívül mind a hárman fent voltak már.
- Szemét! - szólt Ash.
- Szeretlek szerelmem. - mondta Ry.
Köztük nem volt harag, ölelkeztek, csókolóztak. De nekem muszáj volt Justin fejéhez vágni az egész ügyet, már csak szívatásból is.
- De egy bunkó vagy!
- Mondtam, hogy fogsz fürdeni. - röhögött.
- Jól van. - válaszoltam nyugodtan. Közeledni kezdtem felé, amikor elértem gyors lenyomtam a víz alá.
Otthagytam. Úszni kezdtem a medence széléhez, de nem sikerült kijutnom, mert elkapott.
- Nem tudsz menekülni. - vigyorgott. Arcom felé közeledett, miután a csókhatárnál voltunk, lenyomott a víz alá. Feljöttem és fröcskölni kezdtem. A szerelmesek is beszálltak, így négyen szórakoztunk a vízben. Nagyon elvoltunk. Miután félóráig pancsoltunk, ruhában, kijöttünk a medencéből. Megtörölköztünk.
Elindultunk oda, ahol az emberek táncoltak. Áttörtünk rajtuk, felmentünk a dj pulthoz, s Justin beállt egy kicsit játszani, mert Oliver kicsit szabadulni akart. Láthatólag a barna hajú srác elvan a pultnál.


Large

1 óra után, visszajött a zenekezelő ember, továbbá folytatta a keveréseket. Igazi zenék voltak, a hatalmas ház csak úgy dübörgött.
Justin felkért táncolni, tehát jelenlegi tevékenységünk együtt táncolás. Jól éreztem magam, annyira tökéletes volt minden. Nem gondoltam rosszra, csak élveztem az éjszakát.
Sokáig táncoltunk, ittunk. A fejünkbe már volt elég.
Hajnali négykor mindenkit kizavartunk a lakásból, mert eléggé be voltak rúgva az emberek. Még Justin haverjai is elmentek. Egyedül én maradtam vele.
A bejáratból elindultam megkeresni a srácot, akivel itt vagyok most. Jelenleg. Ahogy szemeimmel pásztáztam, elég nagy rendetlenséget véltem felfedezni.
Bentről láttam, hogy Justin kint ül a medencénél. És csak nézi az égboltot, a vizet. E kettő dolog közt jártak szemei. Fejét le-föl mozgatta.
- Szia! - köszöntem kilépve. Felém fordult, s rám szegezte tekintetét.
- Szia! - mosolygott.
- Azt hiszem én is megyek. - mondtam.
- Ne! Egyedül olyan rossz. - nézett vissza a medence vízére.
- Szeretnéd, hogy maradjak? - kérdeztem meglepődve.
- Igen, szeretném. - mosolygott továbbra.
- Jól van. - ültem le mellé.
Egy pár percig néztük a csillagos eget, olyan csodás volt. Picit kínos volt, de mégse volt az a nagyon nyomasztó csend.
Justin egyszer csak felállt, s elindult befelé. Néztem hova megy, de pár lépés után eltűnt. Két perc alatt visszajött egy gitárral a kezében. Csendben visszaült, majd rám mosolygott. Felém tartotta a hangszert.
- Játszanál nekem? - nézett könyörgően.
- Miért? - kérdeztem röhögve.
- Mert szeretem a játékod. - kacsintott.
- Azért ennyire nem volt jó.- szóltam. Kiskutya szemekkel bámult rám. Nem tudtam neki ellenállni. Elvettem kezéből a gitárt, ölembe tettem, és gondolkoztam mit játsszak neki.
Pengetni kezdtem, s csak játszottam neki egy ismerős dallamot, amikor még anno Austinnal gyakorolgattunk. Barátommal tanultam meg játszani, régen. Fogtunk egy régi gitárt és napról napra pengettük. A végére összehoztunk egy dalt, szövege nem volt, csak egy életérzés, egy emlék. Ezt volt kedvem eljátszani. Gondoltam, megmutatom Justinnak. Mit veszíthetnék?
Mosolyogva nézett végig. Úgy láttam tetszik neki.
- Szép volt. A hangoddal még szebb lenne.
- Most nincs hangom.
- Mégis beszélsz. - röhögött.
- Nem baj. Elment. - nevettem vele.
Félreraktam a gitárt, s Justinra néztem.
- Justin. Most miért vagyunk itt? - érdeklődtem.
- Talán valaminek a kezdete. - rossz fiús mosolya jelent meg képén.
Megforgattam a szemeimet, és oldalra néztem. Mire visszanéztem Justin felállt. Távolabb volt tőlem.
- Vigyázz! - csobbant a vízbe. Lefröcskölt a nagy érkezésekor. De nem bántam.
- Héj! - kiáltottam.
- Mondtam, hogy vigyázz! - jött fel a víz alól. Közelebb jött majd kiszállt. Végig állt.
- Segítenél? - kérdezte.
- Miben? - kaptam felé a fejem.
- A ruhát levenni. - nézett rám - Nyugi, majd én is segítek neked. - kuncogott.
Felálltam, közvetlen előtte álltam. Megfogtam pólója szárát, s felfelé kezdtem csúsztatni. Majd kibújtattam belőle. Megfogtam nadrágja gombját, majd kigomboltam. Lehúztam a cipzárt. Hallottam, hogy felnevet.
- Tetszik, ahol nyúlkálsz? - vigyorgott.
- El kéne egy pofon. - figyeltem rá idegesen.
- Nem mered megtenni. - gúnyolódott.
- Hagyjál. - drámáztam. Megfordultam, ölbe tett kézzel álltam neki háttal, s durcáskodtam.
- Édesem. - kezeit lassan derekamra vezette.
- Felejts el! - mérgelődtem tovább. Ekkor Justin kezei máshová tévedtek. S szép lassan simított végig bőrömön.



Köszönöm szépen a díjat Cserei Rékának, nagyon aranyos tőle. Nem kellett volna. :) 
Remélem nem haragszol, ha nem válaszolok a kérdésekre most. Ha lesz időm, megcsinálom, ígérem! <3 Szeretném, ha olvasnátok a történetét, és komiznátok neki, mert megérdemli. One Direction fanok egy csodás sztori vár rátok. :)  http://my-dream-zaynmalik.blogspot.hu/
Ha a napokban felnéztek, ne lepődjetek meg ha változást láttok! Gondoltam szólok, mielőtt megijednétek, hogy ez nem az a blog, amit olvasnak páran. :) 
És továbbra is köszönöm a komikat, imádlak titeket. Puszi.<3333 


6 megjegyzés:

  1. Ahhhhjjj...Szerintem ez mostmár köztudott lehet=ez a kedvenc blogom!Imádom ahogy írsz és a blogodat is!Nagyon siess a kövivel! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen.. nem hiszem el.:$ Nagyon köszönöm, nagyon örülök neki.:D Sietek.<3

      Törlés
  2. Nagyon jó rész lett, a díjat majd ki teszed, ha rá érsz! Köszönöm a reklámot a blogomnak, én pedig ki tettelek a cserékben, ha fel nézel a blogomba megtalálod. SIESS a kövivel, mert nagyon várom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm.:) És a megértésedet is.:) Semmiség, köszönöm azt is.:) Okéé.:)

      Törlés
  3. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Remek blog, remek rész. Várom a folytatást♥

    VálaszTörlés