2013. június 3., hétfő

25.rész ~Kicsit megnyílt~
- Igen? - néztem rá nagy szemekkel.
- Elmondod hogy történt ez az egész? - simított felkaromra.
- Fhuuu... - sóhajtottam egy nagyot.
- Ne kelljen már fogóval kiszedni belőled mindent! - emelte fel egy kicsit a hangját.
- De miért érdekel? - figyeltem arcát szemrebbenés nélkül.
Ekkor elengedett, és leült az ágyra. Óvatosan foglalt helyet a puha helyen. Fejét ismét felém fordította, így válaszolt.
- Mert, amióta láttam a verekedést, ezen rágódok. -
- Felejtsd el, ez ilyen könnyű! - vontam vállat, még mindig előtte állva.
- Justin! - állt fel velem szemben, már-már a magánszférámban benne volt. - Te valamit nagyon titkolsz. - szűkítette össze szemeit.
- Nem, dehogy. - tagadtam egyből.
- Kérlek, mondd már el! - szemei könyörögtek, csakúgy, mint hangja is.
- Jól van, ha ennyire szeretnéd. - húztam oldalra számat.
- Ez az! - tapsolt egyet.
- Mint egy ötéves. - ráztam fejemet.
- Talán gondod van velük? - vonta fel szemöldökét.
- Nem, nincs. - tettem magam elé, védekezésképpen a kezeimet.
- Gyere, menjünk vissza a szobámba! - fogta meg kezemet, s húzni kezdett.
- Okés! - vigyorogtam.
Kimentünk a bézs színű szobából, lámpát leoltva. Az ajtót kicsit behajtottuk. Jessica bement a szembelévő fürdőbe, ahonnan kihozta a párnáját. Elindultunk a folyosón, és beléptünk a lány mályva színű szobájába. Jessa egyből rávetette magát ágyára, míg én csak az ajtót csuktam be. Ezután én is az ágyat vettem célba. Ő már be volt takarva, így emelte fel nekem azt, hogy bebújhatok mellé. Így is tettem. Megéreztem a lány finom illatát. Annyira kellemes. Imádom. Ezt a jellegzetes illatot nem fogom megtéveszteni senkiével.
Befészkeltük magunkat, egymás felé néztünk. Láttam Jessicán, hogy várja a sztorimat.
- Szóval.. Tegnap haverokkal elterveztük, hogy bulizni megyünk.. - kezdtem bele.
- Háhá, nektek nem volt elég a pénteki? - nevette el magát.
- Ilyenek vagyunk. Na, és este Oliver jött értem. Mi együtt indultunk el, útközben felvettük a többieket, vagyis pár embert. Mikor a helyiség elé értünk nagy felhajtás volt. Mindenki nyalta-falta egymást. Voltak akik már be voltak rúgva, és olyanok is, akik akkor jöttek. Sok ismerőssel összefutottunk már kint. Kicsit kint bemelegítettünk a bulira, ittunk, cigiztünk... - akadt meg egy kicsit a szavam. Most mondjam el neki, hogy csajok is voltak velünk?! Azért azt nem.
- És? Felszedtetek ribancokat, igen. Tovább! - bólogatott fejével.
- Honnan gondolod, hogy én is? - vigyorogtam felé.
- Nem merted az előbb megemlíteni. - válaszolt.
- És, mi van ha rád gondoltam akkor? - hajoltam közel hozzá.
- Nem hinném. Na, de mondd tovább! - mosolygott.
- Ezután bementünk. Ott is sok mindenkivel összefutottunk. Később szétváltunk, én leültem a pulthoz Oliverrel, de ő ekkor elment a mosdóba. Egyedül maradtam. Kértem italt. Míg a pultos a rendelésemet csinálta, csak ültem, és nézelődtem. Láttam, hogy jön felém egy csaj, ismerős volt. A régi sulimban jóban voltunk, nem olyan szorosan, de elvoltunk. Köszöntünk egymásnak, beszélgettünk egy kicsit. Amikor nem megszakította egy srác a csevejünket. Észrevettem, hogy átöleli hátulról, és a fülébe súg valamit. Nem hallottam, mivel hangos volt a zene. Erre felszólalt a csaj, hogy nem, ő marad, míg megissza a kért piát. A srác kicsit ideges lett, és húzni kezdte, akkor vettem észre, hogy a csaj kezén piros,zöld,lila foltok vannak. A lány megint ellenkezett, így visszafordult a pult felé. A srác visszarántotta maga felé, közelebb ment hozzá, és pofon vágta. Eközben kiabálta, hogy: - Akkor is jössz velem, te mocskos kurva!
- Úristen! Ismered a srácot? - tette szája elé a kezét Jessa.
- Igen, egyszer-kétszer már megvertem. Utálom! - feszültek meg az izmaim, amit a velem szemben ülő lány észrevett, s kezével megfogta enyémet, majd folytattam. - Nem nézhettem csak úgy, tétlenül tovább. Közbeléptem. Odaléptem a sráchoz, behúztam neki egyet, ettől kicsit hátrébb esett. Megfordultam, megkérdeztem a lánytól, hogy jól van-e, mire ő csak sírt. Oldalról láttam, hogy közeledik a rohadék, ezért megvártam míg odaér, és még egyet behúztam neki. Végül mondta, hogy menjünk ki lerendezni, mire csak röhögtem, tudtam, hogy megverem. Így is lett. Még ki sem értünk, de ő már nekem esett. Elővett egy kést, amivel hadonászott, vagyis engem akart megszúrni, de lefogtam a kezét, csakhogy az nem úgy sikerült, ahogy azt gondoltam volna, így ért a hasamhoz, amit végighúzott rajta, kicsit beleállítva a testembe. Félredobtam a kést, nem törődtem a sebemmel, csak azzal, hogy megverjem. És ekkor ütöttem neki be a szeme alá. Gondolom innen már láttad.
- Igen, láttam. - bólintott egyet.
- Hát úgy ennyi. Az estémnek lőttek, de jobbnak véltem megvédeni egy lányt, mint hogy lelkiismeret-furdalással végigbulizzam az estét. - magyaráztam neki.
- Rendes tőled, de a káromkodások nem maradhattak el, mert igazából azt hallottam meg először, s annak irányába mentem. - mosolygott egy kicsit.
- Tudod milyen idegesítő egy alak?! - vontam fel szemöldököm.
- Igen. Már nagyon az volt, amikor felpofozott, utána beütött neked egyet, majd még hasba is ütött.
- Csak nem féltettél? - vigyorogtam rá.
- Oké, megint kezded? - vágott olyan unalmas fejet.
- Csak érdekel. - arcomon kaján vigyor ült ki.
- Jó, igen. Nagyon megijedtem, amikor már vesztésre álltál, de.. - mosolyodott el.
- De? - szuggeráltam szemeit.
- Lerendezted. - fejezte be a mondatot.
- Miért? Azt hitted megver egy ilyen csicska?! - nevettem fel.
- Nem tudom.
Gondolkodott el. Láttam rajta, hogy valamit akar kérdezni, de akárhányszor felém nézett nem merte szólásra nyitni a száját.
- Mondjad! - szóltam kedvesen.
- Mit csináltál volna, ha én most nem találok rád? - hangja átváltott aggódóvá.
- Hazamentem volna félóra után, majd elvérezve dőltem volna le az ágyra, valószínűleg valaki hívott volna, és tuti elmondtam volna neki, majd jött volna segíteni.
- Jesszus! Belegondolni is rossz. - rázta ki a hideg a testét.
- De te utánam jöttél, és megmentettél, és köszönöm. - közelíteni kezdtem arca felé, majd nyomtam egy puszit rá.
- Szólj, ha fáj a seb! - vigyorodott el.
- Rendben. Alszunk?

~ Jessica szemszöge ~

Justin megköszönte, amit érte tettem, majd egy puszit adott arcomra. Huhh, annyira jól esik, amikor megpuszil. Olyan érzéki, érezni húsos ajkait, és tetszik. Végre kezd megnyílni, mármint ez már valami, hogy elmesélte, mi volt az este.
- Szólj, ha fáj a seb! - vigyorodtam el.
- Rendben. Alszunk? - kérdezte.
- Véres pólóban? - nevettem el magam.
- Igazad van. - helyeselt.
Vetkőzni kezdett. Lassan csúsztatta fel fehér pólóját. Végig néztem izmos testét. Szemeim elolvadtak, de nem akartam neki kimutatni, hogy mindjárt elájulok.
Levette a ruhadarabot, majd a székre dobta. Ekkor sebére helyezte tekintetét, majd beletúrt hajába.
- Na? - érdeklődtem.
Térdre, s egyik kezemre támaszkodtam sebhelye fölé. Megnéztem sebét, ami nem ázott át.
- Fáj? - kaptam rá fejem.
Láttam, hogy úgy kapja vissza ő is a tekintetét rám. Mondjuk eddig is rajtam volt, csak a fenekemen, lábaimon jártak szemei. Amikor kérdeztem, akkor tekintett arcomra. Megnyalta ajkait, majd válaszolt.
- Kicsit. - húzta el száját.
- Gondolom. - forgattam meg szemeimet.
Majd befeküdtem mellé, mellkasára döntöttem fejem, így láthatom sérülését. De a kockáit is rendesen lehetett látni. Ő ránk húzta félig a takarót, s így ölelt át. Ujjaimat sebe köré helyeztem, majd simogatni kezdtem ott. Tudtam hogy élvezi, de nem sokáig maradtunk fent, mivel mindkettőnk bealudt.

Pár órával később, pontosabban 13:06-kor keltem. Ami már nem reggel. Láttam, hogy Justin még alszik. Pont egymással szemben voltunk. Olyan cukin aludt. Egyik keze a párna alatt, másik feje előtt. Egyenletesen vette a levegőt. Nekem viszont korgott a gyomrom. Gondoltam hagyom aludni. Óvatosan keltem ki az ágyból. A takarót még ráhúztam Justinra. Amire nem kelt fel. Halkan kiléptem a szobámból. A konyhába vettem az irányt. Mihelyst leértem, a hűtőhöz léptem. Kivettem a narancslét, töltöttem, amit hamar meg is ittam. Eszembe jutott, hogy van tojás, csinálok azt. Odaraktam az olajat melegedni, eközben megkerestem a dzsekim, amit sikeresen megtaláltam. Kivettem belőle a telefonom, és megnéztem azt.
Nem érkezett semmi üzenet, s nem is hívott senki. Megkerestem Ashley nevét, amit gyors tárcsáztam is. Négy csöngés után felvette.
- Szia Jessicaaa! - örvendezett.
- Szia Ashley! - köszöntem vissza.
- Hogy vagy csajszi? - kérdezte.
- Jól, köszi. Eljössz plázázni, meg ilyenek? - érdeklődtem.
- Aha, persze. Már jó lenne. - hangja örömteli volt.
- Oké. Akkor hol legyen a tali? -
- Elmegyek érted. - válaszolta.
- Rendben. Várlak! Puszi. - köszöntem el.
- Oké-oké. Puszi. - tettük le.
Amire Justin leért, pont végeztem a tojásrántottával.
- Jó délutánt! - röhögtem.
- Ha-ha. - dörzsölte meg szemét - Te is most kelhettél.
- Igen, félórával ezelőtt. - néztem a faliórára. - Eszel?
- Aha, éhen halok. - foglalt helyet a pultnál.
Elétettem az ennivalót, vele szembe én is leültem. Öt perc múlva egyikőnk tányérján se volt semmi. Majd Justin megszólalt.
- Ahh, mennem kell! - mondta.
- Hát, oké. -
Ezzel el is indult fel az emeletre a cuccaiért. Összeszedte azokat, majd lejött. Elköszöntünk egymástól, végül elment a fehér Ferrarival.Hát, rövid lett, de erre futotta az időmből. A véleményeket most is nagyon köszönöm. Örülök neki, boldoggá tesztek vele. Puszilok minden olvasómat! :) <33

12 megjegyzés:

 1. kicsit olyan átlagos rész volt de nagyon jó!! :DD gyorsan következőt*.* ez a történet olyan nekem kb mint az oxigén. Élni nélküle? Lehetetlen. :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem az egész az, mindegy :/ Köszönöm.:) Jajj, Istenem de aranyos vagy. <3

   Törlés
 2. Imádom :D Azt hittem lesz szex vagy valami xdd, de nem vagyok ilyen amúgy :DD
  gyorsan kövit♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sokszor írtad. :D Na jól van ám, lebuktál. :DD ♥

   Törlés
 3. huhh, még csak most jutottam géphez.:/
  nekem nem tűnt sem unalmasnak, sem rövidnek. tele volt eseményekkel, és annyira jól összehoztad ezeket, hogy nem is tűnt annyira rövidnek, de mégsem volt túl eseménydús... remélem a lényeg megvan.:D
  várom a kövit.:)<3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem baj.:) Ohh, nagyon köszönm, hogy így gondolod. Persze megvan :D Jól van :) <3

   Törlés
 4. Nagyon jo lett !! Várom a kövit!!

  VálaszTörlés
 5. júúj, imádtam, siess a kövivel:)

  VálaszTörlés