2013. április 30., kedd

13. rész ~Party~

Meglepődésemet eléggé kimutattam, mert a srác, aki az ajtóban állt, észrevette. Szemeim elkerekedtek, szám kicsit tátva volt. Egy fekete nadrág volt rajta, fehér póló, azon egy kockás ing, fekete supra. Plusz egy aranynyaklánc lógott nyakában. Haja tökéletesen volt beállítva. Nagyon jól nézett ki.
- Szia szépségem! - nyúlt az állam felé - Csukd be a szád, mert még valami belekerül! - Justin arcán rossz fiús mosoly jelent meg.
- Szépségem?! - vontam fel szemöldököm - Na erről most szokjál le! - jött beljebb.
- Miért? Akkor csúnyaság?! - forgatta meg szemeit.
- Hagyjuk. - fordultam meg - Megyek, hagyok egy levelet bátyusomnak. - kopogtam végig magassarkúmmal egészen a ház konyhájáig. Hallottam, hogy az ajtó becsukódik. Továbbra is tettem dolgomat. Fogtam egy papírt és egy íróeszközt, majd írni kezdtem a pulton.
"Szia bátyus! Elmentem bulizni, remélem nem baj. Vigyázok magamra, semmi baj nem lesz. Holnap beszélünk. Ezer puszi húgodtól. Szeretlek.<3"
 Raktam volna fel a hűtőre, de ekkor észrevettem egy másik kis levelet. Levettem, és olvasni kezdtem.
"Hello Jessica! Nem akartalak suliidő közben sms-sel zavarni, ezért itthon hagytam egy kis levelet, ahogy te szoktál. Rájöttem, hogy aranyos dolog. :) Csak annyit, hogy elmentem a haverokkal szórakozni, mivel tudod, hogy szabadnapos vagyok, meg itt a hétvége. Lehet, hogy ott alszok Johnnál, de majd hívlak. Szeretlek húgi, vigyázz magadra! <3" 
Elmosolyogtam a levélen. Chris mióta nem volt már a haverokkal. Legalább most kikapcsolódik. Gondolkodtam azon is, hogy mindig kis leveleket írok, pedig megtehetem, hogy felhívom. De mégis valahogy ez egyszerűbb. Nem szoktam a pénzt költeni, mint mások, ha gazdagok. Összefogtam a két kis levelet, úgy hogy testvéremé van hátul az enyém pedig elől. Odanyomtam a hűtőhöz és rátapasztottam a mágnest.
Gondolatmenetemet két kéz zavarta meg. Hátulról átfonta derekamat Justin, és vállamra helyezte fejét.
- Mehetünk? - kérdeztem.
- Még van egy kis időnk. - kacsintott. A következő percben tapintását a combomon éreztem. A forró, megnyugtató kezeit egyre jobban felfelé vezette. Lágy csókjai nem maradhattak el. Nyakamat kényeztette.
- Ugye tudod, hogy ellenállhatatlan vagy? - suttogta. Akaratlanul is egy kicsit elmosolyodtam. Erre megfogta kezemet, megfordított maga felé, s a pultnak nyomott. Vadabbul kezdte a nyakamat csókolgatni. Érzékien kezeivel simogatott. Már az megnyugtatott, ha tapintását bőrömön éreztem.
Folytatta tovább. Tenyerei szoknyám alá vándoroltak, majd mielőtt még észbe kaptam volna, fenekemre tapadt, és belemarkolt. Ez most más volt. Erőszakos. Nagyobb nyögést hangoztattam el. Megfogta két lábamat, felrakott a pultra. Megállt egy pillanatra, végignézett rajtam, nagy vigyort vett fel. Nekem esett, vadul csókolgatta testemet, közben simogatta lábaimat. Alig tudtam ellenállni.
Ránéztem a faliórára. 20:19. Eltelt egy kis idő.
- Justin.. Jus.. Justin. - mondtam nyögdécselve.
- Mi az édes? - nézett rám.
- Megyünk? - tekintetemet szép barna szemeibe fúrtam.
- A bulin akarod csinálni? Felőlem. - rántotta meg vállát.
- Sehol nem akarom csinálni.
- Nem úgy tűnik. Egy perccel ezelőtt még nagyon benne voltál a játékban. - röhögött.
- Játék! - hajoltam felé közelebb - Nem kalandozás.
- Hmmm.. ez jól hangzik. - válaszolt kegyetlenül.
- Mocskos vagy Bieber! - felnevettem.
- Édesem. Ha te azt tudnád. - túrta arcát nyakamba, majd orrával kezdett piszkálni. Felröhögtem.
- Héj! Mit csinálsz? - tovább nevettem.
- Nem tudom. Teljesen elveszed az eszem. - vigyorgott.
- Huncut. - simítottam arcára.
- Te meg gyönyörű! - hajolt közelebb. Egy hosszú puszit nyomott arcomra. Mosolyom széles volt, mellé a piros szín is feltűnt arcomon.
- Mehetünk? - kérdezte.
- Persze. - ellépett tőlem. Felém nyújtotta kezét.
- Hölgyem! Készen áll egy felejthetetlen estére? - mosolygott.
- Uram! Természetesen. - megfogtam kezét, ő leemelt, és elindultunk a kocsihoz. Gondoltam, hogy járművel jön, dehogy ilyennel. Fehér Ferrari.
- Elég jó verda. - képedtem el. Justin csak felröhögött, odament az ajtóhoz, majd kinyitotta azt. Beültem, ő is helyet foglalt a kormány mögött, és útnak eredtünk a buliba. 10 perc volt mire odaértünk.
Kiszálltunk, és ismét elcsodálkozva álltam.
- Bemehetünk vagy itt fogsz állni, míg vége nem lesz a bulinak?  - karolt át Justin.
- Ha-ha. Vicces. - forgattam meg szemeimet - Ha itt elbambultam, akkor bent mi vár rám? - érdeklődtem.
- Hátha nem fogsz bejönni, akkor nem tudhatod meg. - nevetett.
- Mehetünk, csak kérlek ne nyaggass! - fogtuk meg egymás kezét. Mivel hozzászoktam, hogy haverokkal is néha kézen fogva megyek, leginkább Austinnal, nem utasítottam el Justin-t.
Beértünk a házba és egyből sokan üdvözöltek minket.
- Szevasz Justin! Szép a barátnőd. - pacsizott le az egyik sráccal.
- Szevasz tesó! - köszönt vissza - Hmmm.. - vigyorodott el.
- Khm.. azért még itt vagyok, nem tűntem el. - szóltam közbe.
- Szép estét a hölgynek! - puszilta meg a kézfejem a számomra ismeretlen srác.
- Hello! Öhm.. Köszönöm. - mosolyogtam értetlenül.
- Most megyünk, majd még összefutunk. - mondta Justin.
- Abban biztos lehetsz. - mutatott rá a haverja.
- Gyere édes! Fogd meg a kezem, nehogy eltévedj! - nyúlt a kezem felé a fiú, akivel érkeztem. Nem válaszolva nyúltam felé. Mentünk tovább, sok ismerőssel akadtunk össze. Pár perc eltelt ezzel, amíg mindenkivel vagy két percet beszéltünk. Persze az sem maradhatott el, hogy Justin barátnője vagyok. Ő csak nagyokat mosolygott, és hümmögött. Furcsálltam. Miért nem tagadta? Ezt nem tudom hová rakni.
Végül a sok állás után, leültünk. Egy nagy fekete emberhez. Mint a többi emberről, róla se tudtam kicsoda. Mármint Jus bemutatott nekik, és elmondta mindenkinek a nevét, de ki jegyzi meg ilyen rengeteg ember közül az összes nevet. De az nem is igazán ismerés, ha valakit látásból ismersz, meg tudod mellé a nevét. Nagy cucc. Ezek nem nagy dolgok. Ha vele vagy pár napot, vagy akár egy kis időt, akkor mondhatod azt, hogy ismered. De így?
Szóval. Leültünk, a Bieber gyerek ismét hozta formáját. Nagy pacsival köszöntette a szintén nagy fazont. Közben a férfi elhelyezkedett, röhögéssel toldva. Biztos már egy órája itt ülhet. Jó fejnek tűnt. Nem tudom.

Tumblr_mkhmcvem191rta9r2o1_500_large

 Később elment, és egyedül maradtam Justinnal. Azt nem is említettem, hogy mindenhol pia volt. Akármerre néztem alkohol, alkohol hátán. Az emberek meg csak itták, mint állat a vizet.
A mellettem ülő fiú felemelt az asztalról egy ízesített sört.
- Kérsz? Vagy józanon fogsz kitűnni a nagy tömegből? - nyújtotta felém.
- Nem azért jöttem, hogy nézzem ki hogy bulizik. - kaptam ki kezéből a piát. Azzal beleittam az üvegbe és csak ittam, mint mindenki más. Nagy parti van. Nem fogok a jóból kimaradni.
- Jól nyomod csajszi! - szólt a hang. Ránéztem.
- Jobban, mint te! - röhögtem. Helyet foglalt Ryan Ashleyvel.
- Sziasztok! - köszönt visszahúzódóan Ash.
- Sziasztok! - mosolyogtam. A két srác lepacsizott, köztünk viszont kínos volt a helyzet.
- Merre van a mosdó? - néztem körbe feszülten. Nem mintha becsináltam volna, de zavart, hogy így kell ülnöm, hogy barátnőm visszahúzza magát, és meg se szólal. Nem ilyen volt.
- Héj Jessica! - szólt Ashley. - Ne haragudj már rám! Sajnálom. Hiányzol és szükségem van rád. Szeretlek. - nézett mélyen szemembe. A két srác tekintete ide-oda járt.
- Ashley. Én is szeretlek, de egy kis időre van szükségem! - figyeltem komolyan.
- Rendben. Megértelek. - szemeit a padlóra vezette.
- De most már komolyan. Hol van a mosdó? - kérdeztem.
- Felemeled a popsidat, és balra fordulva egyenesen. Egészen a folyosón. - felelt Justin.
- Tessék felemeltem - felálltam, és kicsit kitoltam hátsómat - Remélem tetszik. - néztem a gyönyörű szemeibe. Kicsit elnevettem magam, majd megkerestem a wc-t.

~ Justin szemszöge ~

Jessica egy érdekes lány. Nagyon jól elszórakozok vele. Amikor vele vagyok teljesen elveszi az eszem.
Amikor megtudtam, hogy Ryan elhívta a bulimra, felajánlottam, hogy elmegyek érte. Ahogy megígértem, elmentem, s amikor kinyitotta az ajtót el volt képedve. Nálam se volt másképp, csak én nem tátott szájjal álltam az ajtóba, hogy ő tette. Gyönyörű volt. Olyan szépen rásimult felsőtestére a ruha. Nagyon tetszett. A haja is gyönyörűen be volt állítva, és az arca. Gyönyörű. Sminkkel, de smink nélkül mégis csak természetesebb, és persze szebb.
Direkt előbb mentem, hogy legyen egy kis időnk. Pontosan nyolc óra előtt öt perccel állítottam be.
Otthagyva bement a konyhába, ahová követettem. Levelet írt. Majd a hűtőre rakta volna, amikor kiszúrt egy másikat. Rögtön elolvasta, majd mindkettőt rárakta a hűtőre.
El volt gondolkodva, épp jókor mentem oda hozzá, s át öleltem. Nem bírtam tovább, letámadtam. Csókokat adtam nyakára, miközben lábát kényeztettem. Mosolya után, megfogtam, a pulthoz nyomtam, folytattam tetteimet. Kis idő múlva a pultra raktam. Végignéztem rajta, elvigyorodtam, és folytattam ismét.
Később leállított, hogy megyünk-e. Csevejünk után elindultunk.
A kocsim tetszett neki, a ház elé érve a másik tulajdonom is. Befelé menet mindenki a barátnő szöveggel jött. Tetszett, ahogy kimondták. Hagytam, hadd mondják. Végére már nagyon imádtam.
Végül helyet foglaltunk. A piát, amit nyújtottam egyből elmarta. Ryanék is megjelentek. Ő sem bírta ki beszólás nélkül. Jessicanak sem kellett sok, visszaszólt.
Mi egész jól megvoltunk, de Ashley és Jessica helyzete feszült volt. Végül szót váltottak.
Jessica nem bírta sokáig.

- De most már komolyan. Hol van a mosdó? - kérdezte.
- Felemeled a popsidat, és balra fordulva egyenesen. Egészen a folyosón. - feleltem nagy mosollyal.
- Tessék felemeltem - felállt, és kicsit kitolta fenekét - Remélem tetszik. - tekintete mélyen szemembe fúródott. Kicsit elnevette magát, és elindult a wc irányába.
- De még mennyire. - nyaltam meg alsó ajkamat.
- Juj haver! Tuti összejöttetek. - nevetett Ry.
- Még nem bro. - figyeltem felé - Most itt hagylak titeket. - felálltam és elmentem a dj pulthoz.
Utam közben elég sok csaj odajött. Persze leálltam velük beszélgetni.
- Szevasz tesó! - köszöntött Oliver.
- Csá testvérem! - köszöntünk a szokásos módon.
- Indítod a bulit? - kérdezte.
- Hogyne. - mondtam. Mivel csak alap zene ment, így most kezdődik igazán az est. Nem volt olyan hangos, ezért az emberek simán beszélgethettek. Amíg nem indítottam el a számokat, mindenki ült vagy járkált. Tánc nem volt.
- Kezdődhet a buli? - jelentettem ki.
- Igen! - üvöltötte a tömeg. Szeretem a házi partikat.
- Akkor induljon. - és betettem egy jó ütős zenét. Egyszer csak azt lehetett észrevenni, hogy az egész tömeg táncolni, bulizni kezd. Míg állítottam az alapokat, a hangzásokat, és ilyesmiket, ráztam a fejem a zenére. Az egész testem mozgott. Imádom a zenét. Ha nem lenne, az emberiség kihalna.
Egy pillanatra éreztem, hogy egy test simul hozzám, és felveszi ritmusom. Gondoltam, hogy Jessica lehet az, elmosolyodtam. Táncoltam tovább, és állítgattam tovább az alapokat.


10 megjegyzés:

  1. Iiiiiiiiiiiimádom....Siess a kövivel!!! <3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök.:D Sietek, amennyire tudok. <3

      Törlés
  2. nagyon jóó, imádom *-* siess a következő résszel!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nagyon örülök neki.:D Sietek, sietek.:)

      Törlés
  3. nagyon jó lett az összeset elolvastam tetszik :) csak így tovább!
    Biztos, hogy Jessica táncol Justinnal? nekem az ott nagyon gyanús. siess a kövivel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh, nagyon köszönöm, örülök nagyon.:) Rendben!
      Azt nem sokára olvashatod. :D

      Törlés
  4. imádom és hamar kövit. Én sem hiszem, hogy ő lenne :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, hogy örülök. :D Majd elolvasod, és kiderül. :D

      Törlés