2013. április 15., hétfő

6. rész ~ Tökéletes vagy ~



- Biztos vagy te abban? - lassan közeledett ajkaim felé.
- Igen. Viszont te a hormonjaidban nem. - löktem el magamtól. Azon nyomban megfogta a kezem és magával rántott. Ráestem Justinra aki élvezte a helyzetet. Én nem tudtam mit csinálni, a szemei megbabonáztak. Lefagytam. Ő elkezdett röhögni.
- Még is csak élvezed. Legalább tetszik? - nézett a férfiassága felé, ahol kezem volt. Észre se vettem. Zavarba voltam, fejem nagyon vörös lehetett.
- Arra várhatsz, hogy én élvezzem a perverz pillanataid. - néztem gyilkosan szemeibe. Felállni nem tudtam, barna gyönyörűsége elterelte figyelmemet. Kezeit derekam felé csúsztatta, fordított a helyzeten, ő volt felül. Nem csinált semmit, feltápászkodott rólam, s ott hagyott az ágyon. Felültem törökülésbe, próbáltam lenyugodni. Justin leült egy székre, ami az íróasztalom előtt volt. Telefonját kezdte nyomkodni. Egy perc múlva videóhívásom volt. Laptopom csipogott. Felpattantam, odamentem asztalomhoz. Megnéztem és Austin hív. Justin felé fordultam, aki mögöttem helyezte magát kényelembe, közben fenekemen járt tekintete. Most komolyan? Mit hisz?
- Abbahagynád? Vagy különben most szúrom ki a szemed? - forgattam meg szemeimet.
- Később visszatérek rá. - röhögött.
- Tűnj már innen, hadd üljek le!
- És akkor hogy foglak körbemérni? -felállt és arrébb ment. Leültem a székre, megnyitottam a videó ablakot. Justin pedig figyelte minden mozdulatom.
- Sziaa mindeneeem ! - köszöntem nagy vigyorral.
- Sziaa szépség! - válaszolt.
- Hogy vagy? - érdeklődtem.
- Köszönöm jól! Jó nap volt a mai. Holnap megismételhetjük?
- Persze, ha Ashleyvel nem holnap megyünk vásárolni.
- Megyek veletek.
- De jó, gyere! - röhögtem.
- Előbb halok meg!
- Miért? - ajkaim lefelé vették az irányt.
- Mert nem fogom végignézni, hogy ti az összes boltba bementek és ötven ruhadarabot felpróbáltok.
- Ja az nagy volt múltkor. - nevetőgörcs jött rám.
- Na lépjünk túl ezen! - vigyorgott.
- Jól van! De te hoztad fel! - kacsintottam egyet. Ránéztem a srácra, aki az ágyamat koptatva unatkozott. - Na mennem kell úgyhogy sziaaa! - adtam kezemre puszit és úgy integettem neki.
- Okés, sziaa Jessi! - dobott puszit. Miután elköszöntünk, letettem laptopom az asztalra. Bekapcsolva hagytam, mivel kelleni fog a projekthez. Justin felé fordultam, odaballagtam és leültem mellé.
- Akkor nekiállunk? - mosolyogtam rá.
- Ha nincs ellenedre. - nézett fel rám.
- Miért lenne? Ha már itt vagy csináljuk meg. És nem hagyom, hogy unatkozz! - arcán nagy vigyor jelent meg. Fogalmam sincs miért lettem rögvest kedves vele. Mindegy, végül is csak az osztálytársam. Elindultam a gépemért, majd visszatelepedtem az ágyra, kezemben egy füzettel, meg egy tollal. Értetlenkedve pillantott rám.
- Ahogy látom itt kényelmesebb, szóval lássunk neki!
- Miért neked nem az?
- De az, csak néha rosszul alszok, amikor rosszat álmodok.
- Mikor van olyan?
- Ritkán. De nem tudok ellene mit tenni.
- Én tudok. - kaján vigyor arcán.
- Justin. - kuncogtam.
- Kipróbálhatjuk ma este. - cselekedete ugyanaz.
- Na ne álmodozz! - ütöttem vállba.
- Nem fájt! Bibibiii - kinyújtotta nyelvét. Aztán elröhögte az egészet.
- Jobban teszed, ha visszahúzod!
- Különben mi lesz?
- Hagyjuk. Csináljuk már ezt a szart, mert nem leszünk készen.
- Ha te mondod. - kuncogott.
- Mit nevetsz? Nem vagyok ennyire nevetséges.
- Pedig ha látnád magad.
- Na nehogy azt hidd, hogy te olyan tökéletes vagy. - lassan magánszférámba férkőzött.
- Számodra egyszer az leszek. - suttogta fülembe. Erre nem szóltam semmit. Most mit mondjak. Nincs kedvem veszekedni. Elhajolt, és elmosolyodott.
- Na. Fogd ezt meg és írj!
- Miért én?
- Mert órán se csináltál semmit, csak a készülékedet nyomogattad. - mosolyát szélesebbre húzta.
Nekiláttunk a házi dolgozatnak. Közel 21:00-re készen lettünk.
- Végre! Azt hittem sosem végzünk. - dobtam le magam az ágyra. Vagyis csak szélsebességgel kidőltem.
- Esti mesét? - kacagott Justin.
- Minek nézel te engem?
- Naiv kislánynak.
- Cáfolom. 17 vagyok, az nem kislány! A naivot megint nem értem.
- Akkor bizonyíts!
- Ahhoz nem kell bizonyítanom, főleg nem neked!
- Ahogy gondolod. - nevetett. - Nekem most mennem kell. - mondta. Felálltunk , kimentünk a szobámból egészen le a bejáratig. Mire Justin megszólalt halkan.
-Vár a kötelesség.
- Mégis milyen kötelesség? - kicsit felnevettem.
- Édes. Azt ne akard tudni! - nézett komolyan szemeimbe.
- Hát jó. Szia! - lépte át a küszöböt. Én meg az ajtóban álltam.
- Sziaa Jessa! - köszönt el. Kocsival jött? Jó tudni. De honnan telik neki ilyen méregdrága autóra. És Jessa? Senki sem hív így, de valahogy tetszett. Ezek csak mellékes gondolatok. Közben megfordultam, és a konyha felé vettem az irányt. Kutyám a nappaliba pihent. Miközben az egyik helyiségről jutottam a másikba, fejem azon cikázott, hogy milyen kötelességről beszélhetett Justin.


     Nem szokásom itt fecsegni, de köszönöm a kommenteket, és hogy olvassátok a blogom.Nagyon örülök, amikor jön egy-két komi, boldoggá tesztek. De ez nem azt jelenti, hogy követelni fogom. Nem szokásom követelőzni, úgyhogy, ahogy gondoljátok, ha írtok írtok, ha nem, akkor nem kényszerítem. Pár barátnőmtől kapok visszajelzéseket, ők is nagyon aranyosak, hogy olvassák, mert mostanra már sokat jelent nekem. Igyekszem a következő résszel! Aranyosak vagytok, és még egyszer köszönöm, hogy vannak olvasóim. <3 

6 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy! :D Már vártam a részt! :DD Engem is érdekelne a kötelessége! De gondolom, majd ezt is megtudjuk! ;) Mi is örülünk, hogy belekezdtél ebbe a történetbe! Puszi! <3:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon nem, csak egy pöppet! :D Elhiszem! :D Majd az kiderül, mi a kötelessége :DDD Huhh annak csak örülök :$$ Pussz<3

      Törlés
  2. huhh eszméletlen jo :3 tetszik nagyon :d nekem is van ilyen barátom mint Austin és ez a világ legjobb dolga ő az én extramega spanom ahogy ő mondja :DD nagyon várom a részt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhh azért ennyire nem :o De nagyon örülök neki.:D Nagyon jó lehet neked.:D Sajnos nekem nincs legjobb fiú barátom, pedig jó lenne, mert azért vele csak jobban eltudsz lenni, mert fiú.:) Gondolom.:) A 7. már fent van, nem tudom olvastad-e.:D A nyolcadik meg szerintem holnap lesz, ha nem ma.:)

      Törlés