2013. június 6., csütörtök

26.rész ~Gondolatok~





Visszamentem a konyhába. Kicsit leültem, aztán észrevettem Duffyt. Hova tűnt eddig? Amikor még Justinnal éjjel jöttünk ott volt az ajtóban, utána meg nem is láttam. Tegnap játszottam is vele. Viszont most el kéne vinnem sétálni. Meg van 1-2 óráig az elfoglaltságom. Gyors felmentem, kerestem valami ruhát. Egy szürke melegítőnadrágot vettem fel, fehér pólót és egy fehér pulóvert rá, rózsaszín nike felirattal. Fogat, arcot mostam egyaránt. A hajamat kifésültem, szokás szerint szép hullámos. Leszaladtam az alsó szintre. Megkerestem a telefonomat, amit rögvest elraktam a nadrágom zsebébe. Mielőtt elindulnák egy hosszú sétára a kutyámmal, adok neki friss vizet. A piros színű tálját megtelítettem vízzel, miután visszaraktam neki a helyére egyből leitta a mennyiség felét. Én addig elindultam az előszobába felvenni a cipőmet. A melegítőszerelésemhez a fehér nike cipőmet vettem fel. Megfogtam Duffy pórázát, majd észrevettem, hogy ott áll már az ajtóban játékával a szájában. Ráadtam a pórázt, s indultunk a parkba. Útközben hallgattam a zenét fülesen, mert azt is elraktam. Most viszont a kedvenc zenéim hangzanak a fülemben. Szeretem Demi Lovato - Heart Attack című dalát. Jelen pillanat nem az megy, de azért sorolhatnám az előbb említett énekestől kezdve nagyon sok előadóig.
Tíz perc alatt ott is voltunk a kutyaparkban. Ismét elengedtem Duffyt. Úgy gondoltam teszek egy nagy sétát ebben a parkban. Kiszellőztetem a fejem, és elgondolkodok. Sétálni kezdtem a kővel végigszórt úton.
Agyam sok gondolat felé húzott, de most a Justin párti eszméim győztek. Lehet, hogy változni fog két nap múlva a véleményem, de hihetetlenül jól éreztem magam Justinnal. Örültem, hogy elmesélte mi történt a sebéhez fűződő történettel. Remélem marad ilyen, mert ha nem, nem tudom mit csinálok vele. Kis újonc. Persze mindenki ismeri az iskolából, de mégis újonc.
A tegnapi történtek kavarogtak a fejemben. Egyik pillanatról a másikra megváltozott. Egyszer perverz, aztán valamit mondasz neki, elgondolkodik rajta, majd eltűnik észrevétlenül. Mindegy, a lényeg, hogy most jól elvoltam vele. A perverz éne még mindig nem tűnt el, de kivételesen tetszett. Tetszettek a vele töltött percek, és amikor vele aludtam el.. Kicsit fura volt, hogy 4-5 nap után egy alig ismert sráccal alszok. Nem is bántam, és most sem bánom a történteket. Az, hogy haverkodunk miért is baj. Bírom a srácot. Eddig is kedveltem, csak a perverzségét, amit már túlzásba vitt egyszer-kétszer, nem tűrtem. Viszont most valahogy igen, a bulin is. Lehet, hogy nem is nála vannak ilyen hangulatváltozások, hanem nálam. Nem tudom ezt hova rakni.
Ezek gondolatok átfuttatása után egyből Austin jutott eszembe. Mi lehet vele? Nem is töröm ezen a fejem, inkább felhívom. Kihúztam a fülest, zenét kikapcsoltam, majd tárcsázni kezdtem barátom számát.
- Szia Austiiin! Mizujs van veled? A cuccod nálam maradt. - zúdítottam rá mindent, amikor felvette.
- Szia Jessica! Jól vagyok, nyugi. Tudom. Te hogy vagy? - röhögött.
- Ahh, már aggódtam! - tettem szívemre a kezemet - Jól, köszi. És hol vagy? -
- Hát itthon. - nevetett tovább. - Miért? Most komoly úgy beszélsz, mintha elraboltak volna. - válaszolt.
- Mikor mentél haza? - tettem fel a kérdést ismét - Hallod.. Teljesen megijedtem, amikor észrevettem, hogy a cuccod nálam van és te meg sehol. -
- Éjjel jöttem haza. A srácok hazakísértek, mert útba esett nekik. - magyarázta - Igen, hallom, és hidd el, mi a skacokkal azt se tudtuk hova tűntél. -
- Az tök jó. Már azt hittem elfogtak titeket a rendőrök. - nevettem fel.
- Mi meg azt, hogy téged. Amúgy merre mentél? -
- Jobbra futottam el. - válaszoltam tömören.
- Mi meg persze balra tekertünk el. De örülök, hogy jól vagy. - hallottam hangján, hogy mosolyog.
- Ja, láttam. Én is neked, nektek. - mosolyogtam én is.
- Majd ismételünk. Remélem jól érezted magad! -
- Persze, hogy jól éreztem magam. Várom. - röhögtem.
- Gondolom. Ma nem hiszem, hogy elhívlak, mert tuti szerveztél valamit. -
- Ne is hívj! - szóltam durcás hangon.
- Terveztél mára valamit? - kuncogott.
- Jó, igen, terveztem. Ashleyvel megyek plázázni. -
- Ajajj! A közeletekbe sem megyek. -
- Istenem. Meddig fogod még a múltkorit fújni? - röhögtem.
- Ezt ki felejti el? Berángattatok a plázába vásárolni, úgy hogy nem is akartam menni. - drámázott.
- Mii? Nem is. Te akartál jönni. - kuncogtam.
- Aha, akaratom ellenére is beráncigáltatok. -
- Ez van. Te jöttél el velünk lógni. -
- De nem számítottam ilyen súlyos esetre. -
- Hééj! - nevettem tovább.
Erre ő is nevetni kezdett. Nem bírta tovább a komoly, de drámaias hangját tovább tartani. Végül két perc röhögés után megbírtam szólalni.
- Na akkor holnap talizunk suliban. Szia, további jó napot, pusziii. - mondtam el érthetően.
- Szerintem még hívlak, de igen. Neked is szép napot, puszi. - köszönt el, majd letettem.
Szememmel a park területét pásztáztam. Kutyámat kerestem. Most elég sokan vannak, úgyhogy egy ideig eltart míg megtalálom.

~ Justin szemszöge ~

Utam hazafelé vezetett. Gyors be is értem a lakásba, miután a kocsival leparkoltam a ház elé. Lerúgtam magamról cipőmet, felszaladtam a szobámba egy alsónadrágért, aztán fürödni mentem. Ledobtam magamról minden ruhadarabot. Megengedtem a zuhanyt, amiből meleg víz folyt testemre. A sebemre vigyáztam, ahogy azt Jessica is mondta. Hajamra is ráengedtem a vizet. Avval egy ideig kínlódni fogok az biztos.
- Ahj! - sóhajtottam hangosan.
Nem tudom Jessicat kiverni a fejemből. Nem bántam meg, hogy rosszul sült el az esti buli. Végre megverhettem azt a mocsadékot. Utálom, és biztos, hogy legközelebb nagyon megverem. Ha ő késsel jön - erre gondolva eszembe jutott a sebem, s felsziszentem - én meg fegyverrel fogok menni. Végleg kinyírom azt a rohadékot. Sok lányt kihasznált már, vagyis megerőszakolt, meg persze meg is bántalmazott. Brutális dolgokat művel egy ártatlan lánnyal, akár most Leilaval. Még egyszer hozzányúl, kómával fogja végezni vagy halállal. Nincs szívem embert ölni, nem is akarok, de ha így folytatja nem csak én fogok fegyvert helyezni a cseppnyi agyához.
E agyalás során feldühödtem, és a fürdést is befejeztem. Kell valami nyugtató! Felvettem boxerem, majd megszárítottam beállás szerint a hajamat. Ezután a szobámba tértem vissza. Felvettem egy fehér pólót, ám előtte megvizsgáltam a kötést, ami szerencsémre rendben volt. Belebújtam a ruhadarabba. Aztán egy fekete nadrágot húztam magamra. Végezetül egy piros pulóvert. Szeretem.
Bezseléztem még a hajamat. Ahhoz, hogy beálljon, s megfeleljen az elvárásaimnak kellett egy pár perc kínlódás, amit előre mindig megállapítok.
Lementem a nappaliba, ahol egy cigit gyújtottam meg. Közben telefonáltam is Ryannek. Amit egy-két másodperc alatt fel is vett.
- Csá tesó! - köszönt.
Közben kifújtam a füstöt, a kanapén ültem, szétterülve és magamon néztem végig.
- Cső! - viszonoztam köszönését tömören.
- Mondjad! Hol tali? - mintha a fejembe látna telefonon keresztül. Honnan vette, hogy találkozni akarok vele?!
- Jaa, gyere hozzám olyan fél ötre! - vigyorogtam. Majd szívtam egyet a cigiből.
- Ott leszek! De gond van? -
- Majd megdumáljuk. De most megyek, csá bro! -
- Oké, szevasz tesó! -
Ezzel le is tettem a telefont. Előre dőltem a hamutálcához, elnyomtam a csikket, és felálltam. Leakasztottam a konyhában lévő szögről a Range Rover kulcsát. Felkaptam a fekete supra cipőm. Bezártam a lakás ajtaját. Bepattantam a Ferrariba, beálltam vele a garázsba. Átszálltam a fekete autóba, majd elhajtottam.
Negyedóra út után célba is értem. Becsöngettem, de nem nyitottak ajtót. Megpróbálkoztam, hátha nyitva van. Sikeresen így is volt. Bementem, körülnéztem, ámde nem láttam senkit. Francba! Felballagtam a feljárón, beléptem az ismert szobába, ahol a keresett személy tartózkodott. Épp aludt. Leültem az ágy végébe. Kicsit lepihentem. Úgy öt perc elteltével felkelt a csaj.
- Sziaa! - nyomott hátulról arcomra egy puszit.
- Ah, Sidney! - röhögtem.
- Mi az? - vigyorodott el.
Arca az álmosságot tükrözte. Olyan fáradtságot és egy kis sápadtságot sugallt.
- Semmi. - ráztam vigyorogva a fejem. - Oké. Én most megyek zuhanyozni, várj meg itt! - kacsintott egyet.
- Majd elfutok, nem?! - húztam oldalra számat.

~ Jessica szemszöge ~

Fél óra múltán már otthon voltunk Duffyval. Mivel nem tudtam mikor toppan be drágalátos barátnőm, a szobámon belül a fürdőt vettem célba. Gyors elintéztem a szokásos dolgokat. Mindössze negyven percbe telt az egész. Amikor késznek tituláltam magam, hallottam egy ajtónyitódást, csukódást. Egyből lerohantam. Duffy természetesen beelőzött. Abban a pillanatban bátyám nyakába ugrottam.
- Sziaaa bátyus! - kiáltottam.
- Szia húgi, csak nem hiányoztam?! - röhögött, közben ölelt is.
- Dee, nagyon is!
- Te is hiányoztál! - simogatta meg hátamat.
Elengedtem. Szépen levette a cipőjét, a táskáját pedig egyik vállán tartotta.
- Nem haragszol, ha most elmegyek fürödni, aztán beszélhetünk? - nézett rám.
- Nem, persze menjél csak! - mosolyogtam.
- Oké! Gyere Duffy! - a lépcső felé szaladt, hallottam, hogy futnak. A kutyus is és Chris is.
Gyors a konyhába rohantam. Körülnéztem a hűtőbe. Kivettem a panírozott húst meg a hasábburgonyát a fagyasztóból. Pár perc után megsütöttem a krumplit. Ezt követően a húst is. Csináltam mellé paradicsomsalátát. Szedtem két tányérra, a pultra raktam, amikor tesóm megjelent.
- De aranyos vagy! - jelentette ki.
Ugyan - legyintettem - Milyen innit kérsz? - szuggeráltam a hűtőben lévő dolgokat.
- Sprite. - vágta rá.
- Oké, én most kólát iszok.
- Ahogy érzed. - foglalt helyet.
Kitöltöttem az ivóléket, majd a pultra raktam.
- Duffy! - szóltam kutyámnak. - Gyere, kaja! - szórtam ki neki tápot. Azt a nagy szeműt, had erősítse a fogazatát.
Odajött, és enni kezdett. Én is leültem, majd ebédeltünk tesómmal. Végre itthon van, nem vagyok egyedül!



Köszönöm a komikat, most is nagyon örültem nekik! :) Hétvégére hozok részt, olyan szombat körül. Mivel nem akarom összecsapni. Gondolom megértitek. Jó olvasást! Persze kérek véleményeket, jót s rosszat is! Hogy tudjam min kell javítanom. Bátran írjátok le! Puszi. ♥

8 megjegyzés:

  1. Imádtam ezt a részt is, mint a többit. Justin minek ment Sidnyhez? Igazából van egy sejtésem, de az túúl mocskos :DDDD xdd M1. Lényeg, hogy szuper volt és várom a következőt♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg téged. :) Szerintem gondolkodhatsz mocskosul :DD Lényeg, hogy köszönöm és örülök :D ♥

      Törlés
  2. Szia:) ügyi vagy nagyon tök szupi ez az egész történet:) Várom a köviiiiit:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa! :) Ohh nagyon köszönöm, tényleeg? Hát ezt is köszönöm :D Hamarosan :D

      Törlés
  3. jajj, de imádom ezt a részt, nagyon jó lett. siess a KÖVIVEL!!!:))<33

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, de örülök, köszönöm :) Ma megpróbálom felrakni :D Imád <33

      Törlés